Çözüm STOP Ransomware Deşifre Aracı

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İşinize yaradı mı?

  • Evet

    Oy: 25 24,5%
  • Hayır

    Oy: 25 24,5%
  • Farklı Ransomware çeşidi bulaştı

    Oy: 52 51,0%

  • Oy verenlerin toplamı
    102
  • Anket kapandı .
.mado uzantısından bende madur oldum maalesef( şifre istemiyor ama hiç bir fotoğrafım açılmıyor)şimdi dediğiniz upload işlemini yapınca sorun hemen çözülmüyor sanırım doğru anlamış mıyım?
lütfen bir cevap atarsanız çok memnun olurum teşekkürler.
 
bir cevap atarsanız çok memnun olurum teşekkürler.
Sizin ki çözülemez, yakın zamanda beklemeyin çözülmesini. Çevrimiçi olarak şifrelenmiş. Dosyaları yedekleyip Rehberde yazılanları yaptıysanız format atın yedekten sonra.
 
gitti mi şimdi bütün fotoğraflarım yani:(( 57 gb fotom gitti inanamıyorum. ne kadar sövsem az gelir bunu yapanlara. sistem geri yüklemesi yapmıştım şuan bir sıkıntı görünmüyor( fotoların açılmamasından başka) silmeden tutacağım dosyalarımı inşallah günün birinde çözülür.
 
merhaba bana da remk virüsü bulaştı 120GB lik verilerim kullanılmaz durumda lütfen yardımcı olurmusunuz çok zor durumdayım

bilgisayara format attım virüs gelmez oldu yüklenen dosyalara etki etmiyor fakat 120GB lik verim kullanılmaz durumda herhangi bir çözümü yok mu şu an ya da ilerde çıkarmı çok zor durumdayım ve yapmam gereken farklı bişey var mı

Ömer kardeşim bende buradan öğrendiğim kadarını biliyorum ve yazdım dosyalarını yazdığım gibi yaparsan kurtulan kurtulur. yukarıda da dediğim gibi bazıları hasarlı kalıyor.
 
Şu an lalo uzantılı fidye virüsüyden muzdaribim. Dosyalarımı kurtarmakla bir acelem yok fakat bilirsiniz çok yaygın olmayan uzantılar da vardır. Özellikle oyunlarda olur. Bu tür dosyaların kurtarılma ihtimalini merak ediyorum. Yoksa sadece belli başlı resim, video, Windows belgelerini mi kurtarır programlar? Bilgisi olan varsa sevinirim.
 
Yoksa sadece belli başlı resim, video, Windows belgelerini mi kurtarır programlar?
Zararlı hangi dosyaları şifrelediyse onları kurtarır.
Şu an lalo uzantılı fidye virüsüyden muzdaribim. Dosyalarımı kurtarmakla bir acelem yok fakat bilirsiniz çok yaygın olmayan uzantılar da vardır.
Neredeyse tüm AV'ler bulmasına rağmen zararlıları nasıl yemeyi başarıyorsunuz? Her AV'yi kapatıp kullanmamanın zararlılarını anlamışsındır heralde.
 

Geri
Yukarı