Oyun İçin İşlemci Ve Anakart Tavsiyesi

Peki linkteki işlemci için uyumlu bi anakart tavsiyesi var mı?
Eğer @Silinen üye arkadaşın tavsiye ettiği bileşenleri alırsan darboğaz falan söz konusu olmaz bu 3'ü birbiri ile gayet iyi anlaşır seni 5 yıla kadar idare eder hatta daha ilerisi ama teknoloji sürekli gelişen bi sektör olduğu için ilerki yıllarda ne olacağını bilemeyiz. Çıkacak oyunlara bağlı ama GTX 970 gibi bi ekran kartı seni uzun yıllar idare eder merak etme.

Eğer @Silinen üye arkadaşın tavsiye ettiği bileşenleri alırsan darboğaz falan söz konusu olmaz bu 3'ü birbiri ile gayet iyi anlaşır seni 5 yıla kadar idare eder hatta daha ilerisi ama teknoloji sürekli gelişen bi sektör olduğu için ilerki yıllarda ne olacağını bilemeyiz. Çıkacak oyunlara bağlı ama GTX 970 gibi bi ekran kartı seni uzun yıllar idare eder merak etme.
Pentium quad core işlemciler hâla iş görüyor ise 4690k'nın çok uzun yıllar idare edebileceğini düşünüyorum. (y)

Pentium quad core işlemciler hâla iş görüyor ise 4690k'nın çok uzun yıllar idare edebileceğini düşünüyorum. (y)

Arkadaşım verdiğin cevaplar ve yardımın için çok teşekkür ederim. Seni son bir kez daha rahatsız edeceğim kusura bakma. Linkte vereceğim işlemci ve anakarta bakar mısın? Sanırım uyumlu ama aklımda bir tereddüt ve şüphe kalmasını istemediğim için soruyorum. Uyumlu mudur?

www.hizlial.com: Intel Core i5 4690 1150 Soket 3.5GHz 6MB Cache 22nm İşlemci

www.hizlial.com: Asus H81M-PLUS Intel H81 1150 Soket DDR3 1600MHZ Sata 3.0 Usb 3.0

Aklıma takılan bir kaç soru var. Ekran kartımdan ilk mesajımda bahsetmiştim. Tavsiye ettiğiniz bu işlemci+anakart ve Gtx970 ile darboğaz olur mu? ikinci sorum, gta5 ultra da alacağım en düşük fps ne olur? üçüncü sorum bu işlemci + anakart + gtx970 + 8gb ram benim 3-4 yıl yüksek ayarlarda oyun oynamamı sağlar mı?
O işlemci ekran kartıyla darboğaz yapmaz. GTA 5 ultra da 30-40 FPS oynarsınız. Bu sistem sizi 4-5 yıl götürür.

Herkes aşağı yukarı gerekli şeyleri söylemişler. O işlemci oyun için çok fazla. Yani atıyorum anlayın diye söylüyorum. Oyun için maksimum performansa sayı versek mesela 50 desek. O işlemci 70 performans verir. Gerek duymayacaksınız o kadar yüksek bir işlemciye. Anakartınız güzel.
Core i5 4690 Soket 1150 3.5GHz 6MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar
Bu işlemci oyun için yeter de artar bile.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı