YokSauronunGözü
Decapat
Daha fazla
- Meslek
- Medikal
Oyuna çöp diyenleri gorunce aklıma çocukluğum geliyor. Coğu gence saygı duyuyorum, bizde zamanında 'yaşımız ilerledikçe' güldüğümüz şeyler yaptık. Ama arkadaş bunlardaki kafa orglarda veya goblinlerde olur ancak!
Yahu bir oyuna 'çöp hehe' deyip geçiyorlar, bir de bu veletleri ciddiye alıp uzun uzun aciklama yapanlar var.
Velet olacak mahlukat oyunu elestiremeyecek bir kapasitede oldugu icin zaten 'heh çöp hehe' yazıyor, yahu akıllı arkadaşım sen bari bunlara yüz verme. İlgi olacak seyi ***** anasında ***** babasında arasınlar bırak.
Ben oyunu oynadım, burada amacim savunmak veya kötülemek degil.
Herkesin agzinda olan "yapıcı eleştiri" sozunu sevmesemde burada kullanmak durumundayız.
Ya adam gibi eleştirin, ya da ilgi olacak şeyi ananızda ve babanızda arayin mahlukatlar.
İşte bu kadar basit doğru diyosun çoluk çocukla uğraşıyoruz şurada. Sanki kendileri CoD çıkartmış piyasayada Stray'e veya başka bir oyuna çöp diyorlar yemin ediyorum evlat olsa sevilmez...Klavyeden kalkmamış internet delikanlıları bunlar hehe bu çöp ehheh bu iyi acımaktan öteye geçemiyorum ne yazik ki..
Öyle bir yorum ki neresinden tutsam elimde kalıyor. Her bir kısmı için ayrı ayrı neyin ne olduğunu anlatmak gerekiyor aslında ama ne zaman anlatsam karşıdaki anlamamaya direndiği için artık uzun uzun açıklama gereği duymuyorum.
Tek diyeceğim eğer bir oyunun iyi olup olmadığını Steam vb. yerlerdeki puanına göre yorumluyorsanız oyunları yorumlayı acilen bırakmalısınız.
Bu kadar saçma bir yazı hayatımda ilk defa görüyorum şuna biri oyuncuların çoğunun Steam'deki yorumlara bakarak oyun aldığını anlatsın ben çoluk çocukla uğraşma kapasitemi doldurdum.