Oyun Stray 168 TL

Oyuna çöp diyenleri gorunce aklıma çocukluğum geliyor. Coğu gence saygı duyuyorum, bizde zamanında 'yaşımız ilerledikçe' güldüğümüz şeyler yaptık. Ama arkadaş bunlardaki kafa orglarda veya goblinlerde olur ancak!
Yahu bir oyuna 'çöp hehe 😂🤗🥰' deyip geçiyorlar, bir de bu veletleri ciddiye alıp uzun uzun aciklama yapanlar var.

Velet olacak mahlukat oyunu elestiremeyecek bir kapasitede oldugu icin zaten 'heh çöp hehe' yazıyor, yahu akıllı arkadaşım sen bari bunlara yüz verme. İlgi olacak seyi ***** anasında ***** babasında arasınlar bırak.

Ben oyunu oynadım, burada amacim savunmak veya kötülemek degil.
Herkesin agzinda olan "yapıcı eleştiri" sozunu sevmesemde burada kullanmak durumundayız.
Ya adam gibi eleştirin, ya da ilgi olacak şeyi ananızda ve babanızda arayin mahlukatlar.

İşte bu kadar basit doğru diyosun çoluk çocukla uğraşıyoruz şurada. Sanki kendileri CoD çıkartmış piyasayada Stray'e veya başka bir oyuna çöp diyorlar yemin ediyorum evlat olsa sevilmez...Klavyeden kalkmamış internet delikanlıları bunlar hehe bu çöp ehheh bu iyi acımaktan öteye geçemiyorum ne yazik ki..

Öyle bir yorum ki neresinden tutsam elimde kalıyor. Her bir kısmı için ayrı ayrı neyin ne olduğunu anlatmak gerekiyor aslında ama ne zaman anlatsam karşıdaki anlamamaya direndiği için artık uzun uzun açıklama gereği duymuyorum.

Tek diyeceğim eğer bir oyunun iyi olup olmadığını Steam vb. yerlerdeki puanına göre yorumluyorsanız oyunları yorumlayı acilen bırakmalısınız.

Bu kadar saçma bir yazı hayatımda ilk defa görüyorum şuna biri oyuncuların çoğunun Steam'deki yorumlara bakarak oyun aldığını anlatsın ben çoluk çocukla uğraşma kapasitemi doldurdum.

İşte bu kadar basit doğru diyosun çoluk çocukla uğraşıyoruz şurada. Sanki kendileri CoD çıkartmış piyasayada Stray'e veya başka bir oyuna çöp diyorlar yemin ediyorum evlat olsa sevilmez...Klavyeden kalkmamış internet delikanlıları bunlar hehe bu çöp ehheh bu iyi acımaktan öteye geçemiyorum ne yazik ki..

Bu kadar saçma bir yazı hayatımda ilk defa görüyorum şuna biri oyuncuların çoğu Steam'deki yorumlara bakarak oyun alındığını anlatsın ben çoluk çocukla uğraşma kapasitemi doldurdum.
Duyduğum en saçma cümle "sen daha iyisini yapamıyorsan sus!" Ya kardeşim o zaman futbolcuda eleştirmeyin. Berkan kötü pas atıyor diye eleştiremezsin o zaman çünkü futbolcu olabilecek kabiliyetin bile yok. Adamın işi o senin işin başkadır.

İnsanların yorumlarını okusan aslında anlarsın. Kedi aşığı olmak ile alakalı durum. Kedileri bu kadar sevmesem çok da iyi bir oyun değil diyor bir çok kişi öyle de zaten. E bu kadar az kitleye hitap edince de bir çok insanın çöp demesine yol açıyor. Sonuçta yürüme simülasyonundan bahsediyoruz. Hikaye bir çok kişiye hitap etmediği zaman hiç bir anlamı kalmıyor bu oyunların. Kedi aşığı bir insan için başyapıt bir oyun olabilir ama "genel" olarak değerlendirdiğimiz zaman vasat-kötü bir oyun. Bir oyunun gerçekten en iyi bağımsız olması için oyuna kedi koyması yetiyorsa oyun dünyası gerçekten bitmiş demektir.

Duyduğum en saçma cümle "sen daha iyisini yapamıyorsan sus!" ya kardeşim o zaman futbolcuda eleştirmeyin. Berkan kötü pas atıyor diye eleştiremezsin o zaman çünkü futbolcu olabilecek kabiliyetin bile yok. Adamın işi o senin işin başkadır.

İnsanların yorumlarını okusan aslında anlarsın. Kedi aşığı olmak ile alakalı durum. Kedileri bu kadar sevmesem çok da iyi bir oyun değil diyor birçok kişi öyle de zaten. E bu kadar az kitleye hitap edince de birçok insanın çöp demesine yol açıyor. Sonuçta yürüme simülasyonundan bahsediyoruz. Hikaye birçok kişiye hitap etmediği zaman hiçbir anlamı kalmıyor bu oyunların. Kedi aşığı bir insan için başyapıt bir oyun olabilir ama "genel" olarak değerlendirdiğimiz zaman vasat-kötü bir oyun. Bir oyunun gerçekten en iyi bağımsız olması için oyuna kedi koyması yetiyorsa oyun dünyası gerçekten bitmiş demektir.

Ben kedileri sevmem ona rağmen eglendigim çıtır çerezlik bir oyun olarak listede tutarım atmosferi yeri gelince olan aksiyonu sevimli sahneleri basta kedinin ailesinden ayrılıp yaşadığı çaresizlik gayet de iyi 168 lira çok değil sinema ya gitsen2 saat film izliyorsun150 liradan fazla sorun yok mekana gitsen kahve içsen 200-300 lira gider şu oyuna 168 lira fazla mı?

İnsanların yorumlarını okusan aslında anlarsın. Kedi aşığı olmak ile alakalı durum. Kedileri bu kadar sevmesem çok da iyi bir oyun değil diyor birçok kişi öyle de zaten. E bu kadar az kitleye hitap edince de birçok insanın çöp demesine yol açıyor. Sonuçta yürüme simülasyonundan bahsediyoruz. Hikaye birçok kişiye hitap etmediği zaman hiçbir anlamı kalmıyor bu oyunların. Kedi aşığı bir insan için başyapıt bir oyun olabilir ama "genel" olarak değerlendirdiğimiz zaman vasat-kötü bir oyun. Bir oyunun gerçekten en iyi bağımsız olması için oyuna kedi koyması yetiyorsa oyun dünyası gerçekten bitmiş demektir.

Tek başına oyun dünyasınıda bitirdin vallahi bravo :D:D... Vallahi genel olarak değerlendirmeside gayet yüksek sen bana göre değerlendirme de bende he he diyeyim sana.
Bana göre de bu oyuna çöp diyenler çöp oyundan zerre anlamayan tipler hayatında FPS dışında kategori görmemiş parası yetmemiş birçok oyunu alamamış tipler kedi ulaşamadığı ciğere misali :) :) :)

Duyduğum en saçma cümle "sen daha iyisini yapamıyorsan sus!" Ya kardeşim o zaman futbolcuda eleştirmeyin. Berkan kötü pas atıyor diye eleştiremezsin o zaman çünkü futbolcu olabilecek kabiliyetin bile yok. Adamın işi o senin işin başkadır.

İnsanların yorumlarını okusan aslında anlarsın. Kedi aşığı olmak ile alakalı durum. Kedileri bu kadar sevmesem çok da iyi bir oyun değil diyor bir çok kişi öyle de zaten. E bu kadar az kitleye hitap edince de bir çok insanın çöp demesine yol açıyor. Sonuçta yürüme simülasyonundan bahsediyoruz. Hikaye bir çok kişiye hitap etmediği zaman hiç bir anlamı kalmıyor bu oyunların. Kedi aşığı bir insan için başyapıt bir oyun olabilir ama "genel" olarak değerlendirdiğimiz zaman vasat-kötü bir oyun. Bir oyunun gerçekten en iyi bağımsız olması için oyuna kedi koyması yetiyorsa oyun dünyası gerçekten bitmiş demektir.

Tamam da buradakilerin de işi ''oyun eleştirmeni'' değil ki be arkadaşım. :)) Oyunu beğenemedim, şu şu şu sebepten dolayı dersin, biz de bir bakarız, bu adam ne anlatmış diye. Adam çöp oyuna para vermem diyor. Oyunun yapımcısı, böylelerini tiye alarak en doğrusunu yapıyor sanırım; bunlara nasıl laf anlatabilirsin ki...

Mesela dikkatimi çeken bir eleştiri de oldu içlerinde, adam demiş ki: ''ben kediyim, ama zıplayamıyorum, beğenemedim''. Bu eleştiriye burada kimse çıkıp da bir şey diyemez, hatta oyunu seven biri olarak, ben de hak verebilirim. Gerçekten de keşke zıplasaydık. Mekaniği mi bozulurdu, yapaylaşırdı, bilinmez ama bir eksidir en nihayetinde ve bu tip eleştirilere Stray-severlerler de her zaman açıktırlar.

E bu kadar az kitleye hitap edince de bir çok insanın çöp demesine yol açıyor.
Bu mudur yani yorumlama mekaniği? :)
O zaman bütün MMORPG oyunlar da çöp. Fantastik ve Orta Dünya temalı oyunlar da çöp. Çünkü bana hitap etmiyorlar, sevmiyorum :) İnsanlar sevmediği şeyleri eleştirmeyi beceremiyor. Her oyun herkese hitap etmek zorunda değil. Eğer ki hitap ettiği kitle tarafından düşük puanlanıp kötü yorumlanıyorsa o zaman çöp dersiniz. "Dacia Logan çöp bir araba" dersin, ama bunu git bir de taksicilere veya bütçesi ona yeten insanlara sor :)

Stray Steam'de %25 indirim ile 168 ₺'ye düştü. Son gün 17 Ağustos. Dolar bazında indirimsiz 30 $ fiyat etiketi var. Türü seven, almayı düşünen arkadaşlar diğer oyunlar gibi zamlanmadan değerlendirebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hikayesi 4 saat falan sürüyor, ama oynaması eğlenceli. Oynama şansını bulmuştum ve sıkıldığımı hatırlamıyorum, ama 4-5 saatlik hikayeye değer mi orası tartışılır.

Bu mudur yani yorumlama mekaniği? :)
O zaman bütün MMORPG oyunlar da çöp. Fantastik ve orta dünya temalı oyunlar da çöp. Çünkü bana hitap etmiyorlar, sevmiyorum :) insanlar sevmediği şeyleri eleştirmeyi beceremiyor. Her oyun herkese hitap etmek zorunda değil. Eğer ki hitap ettiği kitle tarafından düşük puanlanıp kötü yorumlanıyorsa o zaman çöp dersiniz. "Dacia logan çöp bir araba" dersin, ama bunu git bir de taksicilere veya bütçesi ona yeten insanlara sor :)

İnsanların neden çöp dediğini söyledim ben burada. Oyunun şahsen çöp olduğunu düşünmüyorum. Ama hikayenin şahsen çok da iyi olmadığı bir yürüme simülasyonuna çöp denilmesini anlayabiliyorum. Ortada bakacak başka bir şey kalmıyor çünkü. Stray'e çöp denilmesinin diğer nedeni de yılın oyununa aday gösterilmesi ve Sifu gibi bir oyun varken yılın bağımsızı ödülünü alması. Örnek olarak RDR 2 ve GoW'a çöp diyen insanların sayısı ortalama bir oyuna göre daha fazladır. Çünkü bu oyunlar o kadar çok övülüyor ki ister istemez karşında bir başyapıt bekliyorsun. Birkaç mekaniği çok hoşuna gitmeyince de oyunu salıp bu muymuş? Denilebiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı