Oyuna pahalı deyin ama çöp demek... Ne bileyim çok değişiksiniz.
Şahsen eğer ormanda bu kadar güzel ütopik bi dünya yaratılsaydı büyük ihtimalle onu da oynamaktan keyif alırdım. Arada chill farklı tarzda oyunlar oynamak güzel geliyor.Kedi yerine bir maymunu oynadığımızı düşünün.
Hocam kedilerin insanlar üstündeki olumlu etkisinden dolayı o puanlar aslında. Yoksa kesinlikle o kadar iyi bir oyun değil.Çöp leş diyenler aynen haklısınız steamde 100k oylamasi var ve son derece olumlu puan almis bir oyun he kısa olabilir ama çöp leş falan değil kesinlikle. Bu fiyata degmez onu da yazayim 70₺ altinda olsa alinabilirdi
Çöp leş diyenler aynen haklısınız Steam'de 100k oylamasi var ve son derece olumlu puan almis bir oyun he kısa olabilir ama çöp leş falan değil kesinlikle. Bu fiyata degmez onu da yazayim 70₺ altinda olsa alinabilirdi
Olabilir ben zaten cok iyi bir oyun demedim ayrica oyunda etkilesim cok kısıtlı daha fazlasi olabilirdi.Hocam kedilerin insanlar üstündeki olumlu etkisinden dolayı o puanlar aslında. Yoksa kesinlikle o kadar iyi bir oyun değil.
Kesinlikle katılıyorum. Bir ara God of War'ı Steam'de oyuncu sayısı olarak mı satış rakamı olarak mı tam hatırlamıyorum ikisinden birinde fark bindirmişti. İyi bir oyun fakat çok abartıldığını düşünüyorum.Olabilir ben zaten cok iyi bir oyun demedim ayrica oyunda etkilesim cok kısıtlı daha fazlasi olabilirdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.