Oyun Stray Steam'de 128 TL

Çıktığından beri ilk defa indirime girdi. %20'lik bir indirim almış. Oyunu oynamadığım için bir şey diyemiyorum fakat oyun kültürüne ve zevkine güvendiğim insanlar sıkıcı ve iyi bir şey sunmayan yürüme simülasyonu derken genel kesim kedi olmak çok iyi deyip Elden Ring'den bile daha çok beğenmiş. Hangi kitle size hitap ediyorsa ona güvenin.
Aşırı pahalı. İndirim hali bile!

Türkiye'deki oyun fiyatlarına kıyasla 100TL civarını hak eder hikayesi güzel ama kısa Discord yayını yapıp arkadaşlarla beraber sohbet ederek oynanabilecek bir oyun.

128 TL vermem. Cadılar bayramında %70-75 indirim girerse şans vermeyi düşünüyorum.
En az 1 yıl geçmesi lazım öyle bir indirim için. Oyunun çok tuttuğunu düşünürsek 1 yıldan bile uzun sürebilir %70 indirim gelmesi.

Elden Ring ile karşılaştırılması gerçek mi yoksa şaka mı anlamadım, baya komik. 😅
Gerçek hocam. Steam inceleme yuzdesine göre Elden Ring'den daha çok sevilmiş durumda. Eğer azıcık inceleme okursanız Elden Ring gibi oyunların olduğu yılda bu oyuna GOTY diyen ve hatta açık şekilde daha iyi diyen insanlar var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı