Oyun Stray 180 TL

Tamam bu fiyata değmez, abartılmış bir oyun da şu çöp muamelesi yapanları da anlamıyorum. Hayır yani nasıl bir standartları bunların anlamak zor.

Senin kadar oyunlar konusunda zevksiz olmadıkları için anlaman mümkün olmuyordur.

Bu fiyata değer mi tartışmak lazım. İndirim bekleyen arkadaşlar olabilir diye paylaşma gereği duydum.

Ben bu kadar pofpoflanan bir oyun görmedim oyunun neredeyse bence hiç bir artısı yok sadece kedisiniz isminin Cat Simulator olması gerekirdi ki simulator oyunlarından da bir farkı var mı tartışılır.

Tamam bu fiyata değmez, abartılmış bir oyun da şu çöp muamelesi yapanları da anlamıyorum. Hayır yani nasıl bir standartları bunların anlamak zor.
Çöp kategorisinden ziyade vasatın çok ama çok az üstü dersek belki haklı olabiliriz emek var mı var ama o emeğin abartılmış bir şekilde sunulması saçma sadece şirinliğinden dolayı bak bak kediler nasıl miyavlıyor diyerek puanları kapması mantıksız.

Senin kadar oyunlar konusunda zevksiz olmadıkları için anlaman mümkün olmuyordur.
Normal şekilde fikrini belirtmek aciz olmak bu olsa gerek. Beğenmemek=çöp mantığı ile bol şans size.
Çöp kategorisinden ziyade vasatın çok ama çok az üstü dersek belki haklı olabiliriz emek var mı var ama o emeğin abartılmış bir şekilde sunulması saçma sadece şirinliğinden dolayı bak bak kediler nasıl miyavlıyor diyerek puanları kapması mantıksız.
Basında vs. fazlasıyla abartılmış olmasında hemfikiriz zaten. Dying Light 2 gibi oyunun hiçbir yerde adı geçmezken bu oyunun her dalda aday olması çok rahatsız etti mesela. Ama bu oyunun kendinden ziyade kedi vs. dolayısıyla şişirenler kaynaklı.

Gayet tatlı ve güzel bir oyun. Atmosferi ve oynanışı çok güzel ve farklı. Bazılarının gözünde iyi oyun sadece ortalığı yakıp yıkmak, ateş etmek, kılıç kullanmak, zombi bilmem ne onun haricindekileri çöp olarak değerlendiriyorlar komik. Gayet chill ve oynanılabilir bi oyun. Paranız yoksa 6 saat kısa değmez derseniz anlarım ama çöp demeniz çok komik. Oynadığım her dakikadan keyif aldım.

Gayet tatlı ve güzel bir oyun. Atmosferi ve oynanışı çok güzel ve farklı. Bazılarının gözünde iyi oyun sadece ortalığı yakıp yıkmak, ateş etmek, kılıç kullanmak, zombi bilmem ne onun haricindekileri çöp olarak değerlendiriyorlar komik. Gayet chill ve oynanılabilir bir oyun. Paranız yoksa 6 saat kısa değmez derseniz anlarım ama çöp demeniz çok komik. Oynadığım her dakikadan keyif aldım.

Oynanış dediğin yerde patladım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı