Şu an kullandığınız internet tarayıcısı

Tarayıcı?

• Chrome

Oy: 78 55,3%
  • Firefox

Oy: 15 10,6%
  • Opera

Oy: 38 27,0%
  • Edge

Oy: 3 2,1%
  • Diğer

Oy: 7 5,0%

• Oy verenlerin toplamı
    141
Chrome ama hiç başka tarayıcı kullanmadim. Başka iyi varsa tavsiye edebilir misiniz?
İki tane yeni tarayıcı daha keşfettim. Nasıl olduklarını bilmiyorum ama bir deneyebilirsiniz. Biri CCleaner Web Browser diğeride AVG Web Browser. Bildiğiniz üzere bazı virüs programlarının kendi Chromium tabanlı internet tarayıcıları bulunmakta. Avast'ın uzun zamandır vardı ve şimdide AVG'nin de olduğunu keşfettim. Bir göz atabilirsiniz.

Cyberfox'tan Firefox Developer Edition'a geçtim ve bunun daha hızlı olduğuna karar verdim Bu arada size aşağıdaki eklentiyi öneriyorum. Firefox için.

Bir sürü özellik getiriyor YouTube'a ve gayet stabil.

Aynen ilk fırsatta deneyeceğim teşekkürler ☺

Piyasadaki popüler tarayıcıların hemen hemen hepsini deneyimlemiş biri olarak, sadeliği ve hızıyla Chrome.

Opera GX, kullanımım için en iyisi.

Pale Moon. Eski ama Google Chrome'dan daha hızlı.

Pale Moon eski değildir, sadece arayüzü Australis öncesi Firefox görünümündedir.

Firefox ve Chrome'a göre çok daha az RAM harcıyor. 2 GB bellekli bir laptopta kullanabileceğim en iyi tarayıcı şu anda bu diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…