Şu an kullandığınız internet tarayıcısı

Tarayıcı?

• Chrome

Oy: 78 55,3%
  • Firefox

Oy: 15 10,6%
  • Opera

Oy: 38 27,0%
  • Edge

Oy: 3 2,1%
  • Diğer

Oy: 7 5,0%

• Oy verenlerin toplamı
    141
Chrome ama hiç başka tarayıcı kullanmadim. Başka iyi varsa tavsiye edebilir misiniz?
Birkaç yıl Firefox, ardından uzunca bir süre Google Chrome kullandım. Kısa bir süreliğine Opera'ya geçtim fakat açılma süresi biraz canımı sıktı. Tekrar Chrome'a geçtim ve hala onu kullanıyorum. Aslında bir değişikliğe çok ihtiyacım var. Konuda yer alan Opera GX ve Cyberfox'u deneyeceğim hemen 🤩
İki tane yeni tarayıcı daha keşfettim. Nasıl olduklarını bilmiyorum ama bir deneyebilirsiniz. Biri CCleaner Web Browser diğeride AVG Web Browser. Bildiğiniz üzere bazı virüs programlarının kendi Chromium tabanlı internet tarayıcıları bulunmakta. Avast'ın uzun zamandır vardı ve şimdide AVG'nin de olduğunu keşfettim. Bir göz atabilirsiniz.

Cyberfox'tan Firefox Developer Edition'a geçtim ve bunun daha hızlı olduğuna karar verdim :D Bu arada size aşağıdaki eklentiyi öneriyorum. Firefox için.
1573142515739.png

1573142538714.png

Bir sürü özellik getiriyor YouTube'a ve gayet stabil.

İki tane yeni tarayıcı daha keşfettim. Nasıl olduklarını bilmiyorum ama bir deneyebilirsiniz. Biri CCleaner Web Browser diğeride AVG Web Browser. Bildiğiniz üzere bazı virüs programlarının kendi Chromium tabanlı internet tarayıcıları bulunmakta. Avast'ın uzun zamandır vardı ve şimdide AVG'nin de olduğunu keşfettim. Bir göz atabilirsiniz.
Aynen ilk fırsatta deneyeceğim teşekkürler ☺

Opera GX, kullanımım için en iyisi.

Pale Moon. Eski ama Google Chrome'dan daha hızlı.

Pale Moon eski değildir, sadece arayüzü Australis öncesi Firefox görünümündedir.

Firefox ve Chrome'a göre çok daha az RAM harcıyor. 2 GB bellekli bir laptopta kullanabileceğim en iyi tarayıcı şu anda bu diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı