Şu an laptop almak mantıklı mı?

BaranHbb

Decapat
Daha fazla  
Orta seviye bir gaming laptop almayı düşünüyorum ancak malum piyasadan dolayı en uygun cihazlar bile 40 bin TL'den başlıyor. Burada tedirgin olduğum şey 40k verip orta seviye cihaz almak. Bu kadar para vereceksem biraz üst segment cihaz olmalı diye düşünüyorum, sizce kasım ayında veya yılbaşına doğru yapılan indirimleri beklemeli miyim?
Aklımda 4070'li ASUS'lar var veya Legion serisi de olabilir. Kovalamam gereken indirim zamanı vs varsa aydınlatabilirsiniz çünkü bu cihazları indirime girmeden almam pek mümkün değil gibi.

Orta seviye bir gaming laptop almayı düşünüyorum ancak malum piyasadan dolayı en uygun cihazlar bile 40 bin TL'den başlıyor. Burada tedirgin olduğum şey 40k verip orta seviye cihaz almak. Bu kadar para vereceksem biraz üst segment cihaz olmalı diye düşünüyorum, sizce kasım ayında veya yılbaşına doğru yapılan indirimleri beklemeli miyim?
Aklımda 4070'li ASUS'lar var veya Legion serisi de olabilir. Kovalamam gereken indirim zamanı vs varsa aydınlatabilirsiniz çünkü bu cihazları indirime girmeden almam pek mümkün değil gibi.

Ne kadar erken o kadar iyidir memnuncular yüzünden gene zamlanacak vakit kaybetmeden sipariş et.

Alacaksanız rtx 4000 seviyesinde cihazlar alın. Kasım sonu gibi büyük indirimler oluyor ama zam yeme ihtimalleri var. Haberiniz olsun. En az 16gb Ram almanızda fayda var.

40k civarına Legion bulamazsın. Ayrıca üst segment laptopların fiyatlarını iyi araştır çünkü üst segmentler 80'den başlıyor. Eğer laptop alman keyfi ise 40k için masaüstü topla üst segment istiyorsan

Bekledikçe fiyat artmaya devam ediyor. Arkadaşa 7 bin liralık laptop attım sonra 8, 9, 10 diye gitti 14 oldu. Eğer alsaydı bir de yanına ucuza telefon koyardı ama şu an laptop alıp alamayacağı bile belli değil.

Bekledin diyelim. Yılbaşı indirimi oldu. O zamana kadar zamlanmış laptop zamlı fiyattan indirim yiyecek de ne kadar inecek ki? İnse inse şu anki fiyatına iner gibi.

Şu anki piyasada almak her zaman daha mantıklı. Ocaktan sonra zam geleceğini düşünüyorum. Kasım'da da indirim olacağı meçhul. Alırsanız şu an ve taksitle almaya bakın derim.

40k civarına Legion bulamazsın. Ayrıca üst segment laptopların fiyatlarını iyi araştır çünkü üst segmentler 80'den başlıyor. Eğer laptop alman keyfi ise 40k için masaüstü topla üst segment istiyorsan
Üst segmentten kastım AAA cihazlar değil. 4070'li ve soğutma-kasa kalitesi iyi olan cihazları kastetmiştim. Senin dediğin 80-90'lı cihazlara zaten hiçbir şekilde param yetmez. 40k civarında Legion görüyordum kısa süre önce ama 3070 serisi vardı eski nesil olmasına rağmen 4060 ile çok farkı yoksa alınabilirdi ama kaçtı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı