Hocam vergileri almayacağız gibi şeyler döndü geçenlerde onu bir araştırın derim.Yoksa parayı altına vs koyup seçimden sonra almak mı daha mantıklı?
Hocam vergileri almayacağız gibi şeyler döndü geçenlerde onu bir araştırın derim.
AKP'nin vaadiydi sanırsam bu. 1 kereye mahsus öğrencilerden 1 ürün vergi alınmayacak gibi bir şey söylemişti. Gerçi sene 2023, dolar olmuş 20 lira 1 kere ye mahsus vergi alınmayacak vaadi de çok saçma ama neyse.
Açıkçası ben de kararsızım şu an almakla parayı dövize\altına yatırmak arasında. İkna edici öneriler bekliyoruz efendim.
Evet, omrun boyunca ayni laptopu kullanirsin artik. Malum ikincide vergi alacaklar.AKP'nin vaadiydi sanırsam bu. 1 kereye mahsus öğrencilerden 1 ürün vergi alınmayacak gibi bir şey söylemişti. Gerçi sene 2023, dolar olmuş 20 lira 1 kere ye mahsus vergi alınmayacak vaadi de çok saçma ama neyse.
Açıkçası ben de kararsızım şu an almakla parayı dövize\altına yatırmak arasında. İkna edici öneriler bekliyoruz efendim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.