Şu an laptop almak mı?

Laptopu yatırım için mi alacaksın? Eğer ihtiyacın varsa kullanacaksan al çünkü piyasa kısa vadede beklediğin zamana değecek kadar hareketlenmez. Yani 6 ay bekledin 2000TL daha ucuza aldın yine zarardasın.

Hocam vergileri almayacağız gibi şeyler döndü geçenlerde onu bir araştırın derim.

AKP'nin vaadiydi sanırsam bu. 1 kereye mahsus öğrencilerden 1 ürün vergi alınmayacak gibi bir şey söylemişti. Gerçi sene 2023, dolar olmuş 20 lira 1 kere ye mahsus vergi alınmayacak vaadi de çok saçma ama neyse.

Açıkçası ben de kararsızım şu an almakla parayı dövize\altına yatırmak arasında. İkna edici öneriler bekliyoruz efendim.

AKP'nin vaadiydi sanırsam bu. 1 kereye mahsus öğrencilerden 1 ürün vergi alınmayacak gibi bir şey söylemişti. Gerçi sene 2023, dolar olmuş 20 lira 1 kere ye mahsus vergi alınmayacak vaadi de çok saçma ama neyse.

Açıkçası ben de kararsızım şu an almakla parayı dövize\altına yatırmak arasında. İkna edici öneriler bekliyoruz efendim.

Bu kadar pahalılığın sebebi zaten AKP bir de utanmadan vergiyi kaldıracaz mı dediler? :D
Bunlar kadar ucube başka bir topluluk yoktur.
Umarım yok olurlar 14 Mayıs sonrası.

Evet, omrun boyunca ayni laptopu kullanirsin artik. Malum ikincide vergi alacaklar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı