Şu an motor alınır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060
R5 5600X
16GB 3200MHZ RAM
500GB M.2 SSD
MSİ B550M-A PRO
Selam, babam 50CC'lik motor almayı düşünüyor yaklaşık 20-35k TL'ye. Sizce şu an alınır mı? Yoksa mayıs gibi almak daha mı mantıklı? Belki aranızda seçimden sonra alın diyenler olacaktır fakat en geç Mayıs'ta almamız lazım. Pişman olacak kadar fiyat değişikliği olacağını sanmıyorum fakat yine de danışmak istedim motor piyasasından gram anlamam ve bilmemde aynı şekilde babamda öyle. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler, iyi Sosyaller :)

Günlük kullanılacak mesafeye göre değişir, ben rks Azure 50 kullanıyorum ve günlük 20km gidiş 20km geliş olarak işimi görüyor, beklentinizin ne olduğu önemli.

Hocam şehir içinde kullanmak için. Araba bildiğiniz gibi şehir içinde çarşıya falan arabayla giderken gereksiz yaktığından dolayı motor almayı düşünüyor. Belki bende okula falan gidebilirim.

Hocam şehir içinde kullanmak için. Araba bildiğiniz gibi şehir içinde çarşıya falan arabayla giderken gereksiz yaktığından dolayı motor almayı düşünüyor. Belki bende okula falan gidebilirim.
Hocam o zaman 50CC isteklerinizi fazlası ile karşılayacaktır, fakat benim kullanmış olduğum azure işinize yaramayabilir çünkü arkasında top case bulunmuyor, fabrika çıkışlı top case bulunan bir model araştırıp almanızı tavsiye ederim.

Paran varsa hemen al, motosiklet sezonu kapandı Mart ayına kadar biraz duraksar, Mart'tan sonra uçuşa geçer.

Hocam o zaman 50CC isteklerinizi fazlası ile karşılayacaktır, fakat benim kullanmış olduğum Azure işinize yaramayabilir çünkü arkasında top CAS'e bulunmuyor, fabrika çıkışlı top CAS'e bulunan bir model araştırıp almanızı tavsiye ederim.

Eğer babam almaya kesin karar verirse bütçeyi falan kararlaştırırsa zaten ayrıyeten motor önerisi diye konu açacağım. Yardım eden herkese teşekkür ederim, iyi akşamlar :)

Hocam 50cc almayın bence arkadaşıma çok direttim alma diye ama dinlemeyip aldı. Sıfır aldığı motordan çekmediği şey kalmadı.
Özellikle Çin malı olanlar (Rks Darkblue kullanıyor arkadaşım) aşırı derecede kalitesiz. Görünüş olarak çok güzel gözüküyor ama en ufak bir şeyde her tarafı bozuluyor kırılıyor. Örneğin dün motor durduğu yerde yavaşça devrildi gaz kolu kırılmış. Bir baktık ki dandik bir tane plastik kelepçe tutuyormuş sadece.

Bir de 80cc ye yükseltseniz bile güçsüz kalıyor. Son hız düz yolda 70 e kadar çıkıyor ama hızlanması vs çok kötü. Ayrıca yakıt tüketimi aşırı derecede kötü.

Bence 125cc bir motor alın alabiliyorsanız japon alın tabii ki de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı