Merhaba hocam. Sizin profil fotoğrafınızı konuda gördüm, hemen atladım. Nasılsınız diye soracak olursanız Kahır Mektubu'nu şu anlık ardarda 9 kez bitirdim, çok efkarlıyım. Ve uykum var. Siz nasılsınız?Hocam merhaba.
Bende isminizi görünce seviniyorumMerhaba hocam. Sizin profil fotoğrafınızı konuda gördüm, hemen atladım. Nasılsınız diye soracak olursanız Kahır Mektubu'nu şu anlık ardarda 9 kez bitirdim, çok efkarlıyım. Ve uykum var. Siz nasılsınız?
Hocam önerdiğiniz bir şarkı var mı peki? Aynı şarkılarda takılı kaldım, hep aynı şeyleri dinliyorum. Ha şu dayı çok güzel söylüyordu, bence dinleyin. Annem vs. pek beğenmedi ama ben çok beğendim. Çok hoş bir tadı var niyeyse. Ben şimdi Kahır Mektubu'nu 48 kez dinleme denemem olduğu için dinleyemiyorum, benim yerime de dinleyin.Bende isminizi görünce seviniyorum.
Hocam önerdiğiniz bir şarkı var mı peki? Aynı şarkılarda takılı kaldım, hep aynı şeyleri dinliyorum. Ha şu dayı çok güzel söylüyordu, bence dinleyin. Annem vs. pek beğenmedi ama ben çok beğendim. Çok hoş bir tadı var niyeyse. Ben şimdi Kahır Mektubu'nu 48 kez dinleme denemem olduğu için dinleyemiyorum, benim yerime de dinleyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.