Evet, bomboş. Şimdi tema dışında 11'in getirdiği bir yeniliği say.Gözükmüyormuş değil mi?(!)
Boş mu? Kullanmadan yorum yapmak ne kadar mantıklı?
Evet, bomboş. Şimdi tema dışında 11'in getirdiği bir yeniliği say.Gözükmüyormuş değil mi?(!)
Boş mu? Kullanmadan yorum yapmak ne kadar mantıklı?
Evet, bomboş. Şimdi tema dışında 11'in getirdiği bir yeniliği say.
Eki Görüntüle 1472550
Eki Görüntüle 1472551
Aynen, boş.(!)
Siz sayın bakalım "Windows 11'in çok kötü özellikleri"ni.
Insider'da mevcut şuan. Bilmeden yorum yapmanız ironik.LoL gene temayla değişen bir şey atmışsın.
Hepsi çözüldü. 1 yıl öncede değiliz.Hantal ve kullanışsız ağ menüsü, ağır dosya gezgini, PC'yi ağırlaştıran bir dwm, işlevsiz görev çubuğu, hantal bir arama menüsü. Ayrıca sırf 1-2 FPS artsın diye özellik kaldırmışlar son güncellemelerde de zaten Windows 10'da olup kaldırılan özellikleri geri eklemişler sonrada "bakın yenilik! 1!" diyorlar. Rezil bir işletim sistemi.
Insider'da mevcut şu an. Bilmeden yorum yapmanız ironik.
Hepsi çözüldü. 1 yıl önce de değiliz.
Kendiniz diyorsunuz: 1 ay önce. 1 aydan beri neler değişti haberiniz var mı?1 ay önce gene başka bir konudan bulduğum ve doğruladığım bilgiler bunlar.
Insider'da mevcut diyorum, tema olduğunu değiştirmez diyor. Gerçekten ironik. Daha kendinizi savunmaya çalışıyorsunuz.Ayrıca Insider'da mevcut olması tema olmadığını değiştirmez.
Ha birde Android vardı onu unutmuşsun.Eki Görüntüle 1472550
Eki Görüntüle 1472551
Aynen, boş.(!)
Siz sayın bakalım "Windows 11'in çok kötü özellikleri"ni.
Bir daha da denemeden yorum yapmazsınız diye tahmin ediyorum.
Kendiniz diyorsunuz: 1 ay önce. 1 aydan beri neler değişti haberiniz var mı?
Insider'da mevcut diyorum, tema olduğunu değiştirmez diyor. Gerçekten ironik. Daha kendinizi savunmaya çalışıyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.