Şu an Windows 11'e geçilir mi?

VMware'e kurulunca nasıl bir konfigrasyonda kurarsan kur sistemi çalışır gibi bir algı var burada sanırım. O kafada düşüneceksek 1MB RAM ile kuralım Windows 11'i, bakalım kurulacak mı? Bırakın kurulmayı bootloader bile açılmaz o sistemde. Yazık.. Ne desem boş..
 
Çok doğru. Insider'dan bypass etmeden Celeron N2815'li laptopuma kurmayı başarmıştım ama hızlı denemez, başka bir zaman elimde boşta duran i3 5005U'lu laptopa superlite kurmuştum, gayet akıcı fakat stabilite olarak eh diyebilirim.
Animasyonların bile optimize edilmediği bir işletim sistemini neden kullanayım ki? 21390 yapısından beri aynı sorun var.
 
Modlu sürümler güvenilir değil.

Şu anda bile modlu sürüm kullanıyorum, en az 50 kere alışveriş yaptım ama henüz hiçbir bilgim bile çalınmadı.
 
Ryzen 3550H
RX560X GPU
16 GB RAM

Bu sistemde masaüstü animasyonlarında fps düşüşü oluyor. Değişik bir kasma var ve çok sinir bozucu. Windows 10'da çok seri çalışıyor pencere animasyonları. Sırf bu yüzden geçişi erteliyorum.
 
Uzatmanın anlamı yok. 10 sayfa savaş oldu burada. 😀(1. Win10 Win11 savaşı)
Sonuç olarak Windows 11'in nadir olsa da bugları var ve bu ihtimali göze alıp geçilmesi gerek. Direkt olur veya olmaz demek mantıksız. Ben bir sorun yaşamamış olsam da başkaları o buglarla karşılaşmış olabilir. Bir şey diyemem.
 

Geri
Yukarı