Şu anda iPhone 6S Alınır mı?

Bence alınabilecek en eski iPhone'lar, iPhone 7 ve 7 Plus. Daha eskisi alınmamalı. iPhone 6S 2 yaşını tamamlamış bir cihaz.
Peki 7 ve 7 Plus tam anlamıyla yeterli mi? Yani güncel olarak birkaç sene kullanabilecek miyim?
Alınmaz. Bu yıl 3.yılını dolduracak artık. Ondan daha ucuza OnePlus 5T ve ya Mi 6 alınır. Aynı fiyata Nokia 8 alınabilir.
Ayrıca: Apple, Telefonları Yavaşlattığı İçin Özür Diledi.
Artık Android telefon kullanmak istemiyorum.
Alınabilir. 2500 TL bütçe için ufak bir arttırma ile S8 öneririm. Onun dışında S7 Edge veya OP5T alınabilir.
Artık Android telefon kullanmak istemiyorum.

Arkadaşlar yıl 2018 oldu, sizce bu telefon alınır mı? Alınırsa temiz kullanımda ne kadar idare eder bizi? Veya siz ne önerirsiniz?

6S’ten ziyade 7 alman daha mantıklı olur. Ve 4 sene kullanabileceğin bir telefon diye düşünüyorum. Çünkü ben iPhone6 ilk çıktığında almıştım. Sadece bataryasını değiştirdim bir hafta önce şuan memnunum. Ama eski telefon almak mantıklı değil.

Teşekkürler bu gün inadımı kırdım S8 Edge aldım. Cevaplarınız için saolun ama şuan bu ülkede bu dolar kurunda Iphone almak pek de bi mantıklı değil.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı