Su geçirmez telefon tavsiyesi

  • Konuyu başlatan Bitz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 2B

Bitz

Kilopat
Katılım
10 Kasım 2015
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta belirttiğim gibi su geçirmez (1.5metre de 30dk ye kadar kalabilen yada daha yukarısı) telefon modellerini bana söyleyiniz maksimum fiyat 970.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sony Xperia Z serisinden o bütçeye yakın bir tanesini alabilirsin. Babam Z2 kullanıyor, havuza istemeden düşürdü, 1 metrede dibe battı hala doğru düzgün çalışıyordu. 1.5 metrede 30 dakika dayanır mı onu bilemem.
 
Xperia M4 Aqua IP 68 ve 65 sertifikasına sahip. Yani suda 1.5 metre derinlikte 30 dakika boyunca dayanabiliyor. Onun yanında tozada dayanıklı bir cihaz.
 
Asıl ihtiyaç telefon değil de kamerası ise GoPro ya da Sony aksiyon kameraları daha iyi olur. Bu telefonlar suya ve toza dayanıklı tasarlansa da kimse 1.5 metre suya sokmanı tavsiye etmez, hele hele birden fazla defa yapılacaksa -o da tatlı su için; tuzlu suya hiç sokmamanız lazım zaten-. Daha çok üzerine su dökülmesi, yağmurda kullanılması gibi durumlar düşünülerek tasarlanıyor bu telefonlar.
 
Ben telefon arıyorum arkadaş lar kamera değil ve bana zenfone 2 laser su geçirmez dendi ip68 sertifikası varmış doğrumudur
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı