Subay nasıl olunur?

  • Konuyu başlatan Silinen üye 185173
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 4.980
KHO ya hem eşit ağırlıktan hemde sayısaldan giriliyor Eşit ağırlığın puanı bir tık yüksek ama arkadaşım yedek oluyorsun dedi o yüzden soruyorum. Fizik kimya ile uğraşmak istemiyorum.
Sen sınavda en iyisi yapmaya bak. Benim bildiğim yedek falan olmuyorsun zaten orası Harp okulu yedek falan olmazsın. Yedek olarak kastı mühendis ise mühendis olabilirsin.
 
Eşit ağırlıktan KHO ya giren yedek oluyor muhabbeti doğrumu bir sorabilir misiniz ?
Evet, TYT ve AYT puan ve sözlü mülakat, FYT hepsinin puanı birleştiriliyor ve oraya asıl yedek sıralaması çıkıyor puanların ne kadar yüksek olursa KHO girmen basit olur. Eğer düşük olursa yedekte kalırsın.
 
Siz yedek diyince benim kafam yedek subaylığa gitti (kusuruma bakmayın) sizin ki KHO'daki yedek konusunu @Furkan_D doğru söylüyor. Siz yedekliğe kafayı takmayın en yüksek puanı almaya bakın. Benim size tavsiyem sayısaldan girin.
Teşekkür ederim, bana katıldığın için. Arkadaşın dediği gibi sayısaldan girin.
@Lostt Sayısaldan girebilme ihtimaliniz daha yüksek.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı