Sudan sebepler yüzünden aldığım cezalar

Öğren diye veriliyor zaten cezalar, öğrenince bir daha ceza almıyorsun, ben mesela uzun süredir hiç ceza almıyorum, eminim diğer bazı arkadaşlar da böyledir.

Ama yine de tabi 1 ay ceza alınca insanın morali bozulabilir, normaldir.
 
Bu gereksiz, saçma bulduğunuz cezalar sizi kişilik olarak daha olgun biri haline getiriyor ama farkında bile değilsiniz. Geçende burada ilk yazdığım cümlelere baktım ve kendimden utandım. Burasının beni ne kadar değiştirdiğini farkettim. Burasını bu kadar özel yapan kurallar. Burasını bu kadar geliştiren de kurallar. Zamanla siz de cezaların ne kadar gerekli olduğunu.
@Carlsberg yazdıklarım sadece size değil, genel.

Bu arada rütbe atlamak kullanıcı adımızın altındaki yazı dışında gerçekten bir şeyi değiştirmiyor.
 
Teşekkürler,
Zaten böyle kurallar olmasa da elimden geldiğince, dilimize ve kurallara uymaya çalışıyorum :)
Yani şimdi rütbe atlamışta olsam Masaüstü Bilgisayarlar kategorisine konu açarsam 1 ay uzaklaşacağım yine ?
Canımı sıkan zaten cezalar değil, aşırı uzun süreli olanlar :)
@SypeR klavyen hoşuma gitti, nasıl yaptın acaba, harici bir program ile mi ? Şekil olarak olmasa bile en azından TR karakterler gelsin :)
 
Tipik bir Technopat sosyal konusu olmuş, tam tahmin ettiğim gibi. Sürekli ceza alan üye isyan bayrağını açmış, cezalar yüzünden forumdan soğuduğunu dile getirmiş ve yine bir Technopat klasiği olarak yöneticilere yaranmaya çalışan üyeler yöneticilerden bile önce kuralları savunmak için konuya damlamış. Ceza almaktan memnun olanlara diyecek lafımız yok zaten. Yine bir Technopat sosyal klasiği olarak bu yazdığım mesajı alıntılayıp, kılı kırk yarıp bir imla hatamı bulup, daha bu mesajınızda kural ihlali yapmışsınız yazıp ceza verilmesi muhtemel.
 
Kuralların zorluğu kuralları bilmemekten kaynaklanıyor, kurallar bilindiği vakit, aslında o kadar da ağır, aşırı olnadığı anlaşılıyor.

Türkçe yazınızı bayağı beğendiğimi söyleyebilirim. İlk üye olduğumda sizin kadar güzel Türlçem olsaydı eminim en fazla 2-3 uyarı cezası olurdu. Oysa benim (yanılmıyorsam) 24 uyarı cezam var ve bu cezaların 22'si "Türkçe Kurallarına Uymayan Mesaj Nedeniyle" aldığım cezalar :(

Eğer siz kurallara biraz özen gösterirsenin, kesinlikle ceza almazsınız.:)
 
Ben açıkçası hazırlıklı üye olmuştum. :) YouTube'da birçok şikayet vardı. Bende bunun üzerine kuralları okudum hemen. :) Şuana kadar hatırladığım 2 cezam var. Onlarda başlık yüzünden.
 
@SypeR klavyen hoşuma gitti, nasıl yaptın acaba, harici bir program ile mi? Şekil olarak olmasa bile en azından TR karakterler gelsin :)
Klavyem orijinal Samsung Galaxy Note 4 klavyesi. Sadece Türkçe karakterleri ayarları altından aktifleştirdim. Şimdi de senin ayarı bulamadığını görünce daha sonra yapacağım rehberi şimdi hazırlıyorum. :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı