Süleyman Soylu bu akşam HabertürkTV'de

Bu akşam saat 21.00'de Süleyman Soylu, HabertürkTV'de Merdan Yanardağ ve İsmail Saymaz'ın da aralarında bulunduğu ekiple canlı programa çıkıyor.
Uzun zamandır görülmemiş bir hareket bu TV programların da. Soylu Yandaş medyadan umduğu etkiyi bulamadı gibi duruyor.
İnternette ki paylaşımlara bakarsak bayağı yüksek oranda izleyicisi olacak gibi duruyor.
Sorulacak sorular, gündem-iddialar ve Sedat Peker'in söylediklerine nasıl yanıtlar verecek merak konusu. Sedat Peker çok ciddi iddialarda bulunuyor, fakat herhangi bir açıklama yok devlet kanadında.
Binali Yıldırım'ın oğlunun da işin içinde olduğu söylendiğinden beri, bu açıklamaya tek söz söyleyen Binali bey olmuştu. Yalan iftira dedi fakat oğluna ait 10 şirket ve ailesinin adına kayıtlı 30 adet yük gemisi olduğu ortaya çıktı.
Bu akşam çok çekişmeli olacak gibi duruyor. Rekabeti bol. Umarım güzel sorular sorulur, açıklık getirilir.

Kaynak: https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwj2iMuMoOLwAhX7gf0HHRqoADYQ0PADegQIJRAB&url=https://www.birgun.net/haber/suleyman-soylu-canli-yayina-cikacak-ismail-saymaz-ve-merdan-yanardag-da-var-345772&usg=AOvVaw0-__XRUugvLaNw3kQBz6yC
Şu görseli de şuraya bırakmak istiyorum.

Screenshot_20210521-185129_Instagram.jpg
 
Hazır sorular hazır cevaplar, sıkıysa Jahrein, haluk tatar gibi insanların karşısına gelip o an sorulan soruları cevaplasın, yandaşı yanında herkes konuşur.
Jahrein'i davetliler arasında görmek güzel olurdu...
 

Geri
Yukarı