Sünnet ettiren aileye dava açılabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatımda gördüğüm en saçma ve gereksiz yakarış. Bunun dinle de bir alakası yok. Hem hijyen için hem de birçok faydası var. Evet zararı olabilir fakat yararları ile karşılaştırırsak bence olumlu tarafları ağır basıyor. Eğer gerçekten kalıcı bir hasar varsa bunun müsebbibi aileniz değil de sizi sünnet eden doktor olmalıdır bence. Gelip burada boş konu açmanın manası ne yani? Çok isyankar yetişmişsiniz galiba.
 
Dinle alakası yok da neyle var ? Saçma sapan bir gelenek işte . Eğer doğrusu sünnetli olmak olsa sünnetli doğardık zaten vücut ona göre evrimleşirdi.

Bir çok yerde okuyabilirsiniz, sağlık için yapılıyor bu işler sadece Türkiyede yapılmıyor bir çok ülkede yapılıyor sağlık evrenseldir değişiklik göstermez.
 
Dünyada 5 milyar sünnet insan sünnet edilmemiş ve araştırmalara göre sünnet olmamış insanların sünnet edilmiş insanlara göre hastalıklara yakalanma oranında kayda değer bir fark görülmedi. Sünnetin faydalı olduğunu iddia edenlerin genellikle dini kuruşlar veya sünnet endüstrisinden milyarlar kazanan şirketlerinin olmasına şaşmamalı.
Hangi tıp fakültesinden mezun oldunuz ki bunları söylüyorsunuz.
 
İsterse milyon tane yararı olsun (ki tonla zararı var ) bir insanın vücudundan parça kesip alamazsınız . 18 yaşında isteyen kendi iradesiyle yaptırır . Tabi çocuk küçükken yaptırıyorlar ki büyüyüp aklı başına geldiğinde yaptırmayacağını bildiklerinden.
Ne alakası var? Şizofrenliğinizi bir kenara atıp objektif olun lüften. Tabi sizin iradeniz dışında sünnet edilmesi hoş bir şey değil ailenize bu şekilde dava açabilirsiniz ama pek bir anlamı olmaz bence. Yanlış şekilde sünnet olmuş olabilirsiniz. Bu nedenle sizi sünnet eden doktoru özellikle dava ediniz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı