Sünnet ettiren aileye dava açılabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sünnet işlemi penis boyunda bile kısalmaya neden oluyor biliyor musunuz? En az 2-3 cm veya daha fazla. Bu ülkede doğmak bize erkekliğimizi bile kaybettiriyor maalesef.
 
Japonya'da 90-100 yaşında sünnetsiz dedelere bir şey olmuş mu? Senin dedenden daha sağlıklıdırlar.
Onlar duruyorlar ama bir yerde. Köyde yaşamışlardır 1 tanecik karıları vardır. Adamlar bizim gibi mi :D

(!) koyalım da başımız ağrımasın.
 
Nasıl gecikebilir? Biraz düşünelim. Tüm peniste en hassas bölge olan baş kısmının üzerindeki deriyi kaldırıyorsunuz. Buraya olan temas artıyor. Böyle bir durumda nasıl gecikebilir?

Bu deri penis kenarlarına sürtündüğünden dolayı aşırı zevk yaşıyorsunuz. Hem penisi başını tahrik ederken, hem de penis gövdesini tahrik eder. Sünnetli olanlarda seks esnasında uzun süreli böyle bir durum mümkün değil.
 
Dünyada 5 milyar insan sünnet edilmemiş ve araştırmalara göre sünnet olmamış insanların sünnet edilmiş insanlara göre hastalıklara yakalanma oranında kayda değer bir fark görülmedi. Sünnetin faydalı olduğunu iddia edenlerin genellikle dini kuruşlar veya sünnet endüstrisinden milyarlar kazanan şirketlerinin olmasına şaşmamalı.

Kardeşim adı üstünde sünnet ailen müslümansın olmak zorundasın diye etmiş seni ileride Penis'de hastalık çıkınca ne yapacaksın bir de ayakta tuvaletini gideriyorsan daha kötü durum küçükken kestirmek daha iyi büyüyünce doktor diyecek 40 yaşında ki adam beyefendi ucundan alacağız azıcık adam nedecek?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı