Süperbox'ı başka adreste teslim alma

JustWatchS

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar,
Oturduğumuz bölgede Superbox desteklenmediğini ve bu sebeple kullanamayacağım söylendi. Ancak evim de 4.5G ile hız testi yaptığım da download hızım 60-120 MBS upload ise 50-70 MBS arası alıyorum. Başka bir adrese Superbox alsam sonra evimde kullansam sıkıntı olduğunda Turkcell yardım eder mi?

Hocam ben tek kişi kullanamam. Yani interneti 5-6 kişi kullanıcaz. Herhangi bir sorun teşkil eder mi? Genelde MS değeri kaç oluyor ben ara sıra PUBG CSGO fortnite vb. Oyunlar oynuyorum çok mu sıkıntı yaşarım
Örneğin istanbulda lol de kablolu ile 20 ms alırken superbox ile 34 civarı alıyorum. Benimle aynı dönemde superbox alan bir arkadaşım memnun kalmadı mesela sürekli ms te dalgalanma olduğunu söylüyordu. Tamamen bağlanacağın baz istasyonu ile alakalı bir durum. Önermiyorsa turkcell hiç bulaşma derim. İptal etme durumunu araştırırsan alıp deneyebilirsin ama.

Son düzenleme:
ben başvurdum ertesi gün geldiler direkt kurdular test mest yapmadı ayrıca fatura adresinide bambaska bir yer yapmış kuran kişi.
Hocam ben tek kişi kullanamam. Yani interneti 5-6 kişi kullanıcaz. Herhangi bir sorun teşkil eder mi? Genelde MS değeri kaç oluyor ben ara sıra PUBG CSGO fortnite vb. Oyunlar oynuyorum çok mu sıkıntı yaşarım
açıkcası ping 90-110 larda geziniyor cs go da ve bazen anlık acayip yükseliyor adam ışınlanıyor gibi oluyor o yüzden pek multi oyunlarda fiber gibi olmuyor ne yazikki

Taahhütnamede en fazla 2 adres yazıyor siz nasıl her yerde kullandınız??

Taahhütnamede en fazla 2 adres yazıyor siz nasıl her yerde kullandınız??
Benimle birlikte 20 ya da daha fazla şehir gezmiş olabilir. Fişini taktım çalıştırdım hiçbir sıkıntı yaşamadım. İçindeki hat, sadece bu adreste çalışacak diye bir kısıtlama getirilebileceğini ve bu tarz bir kontrolün yapılabileceğini düşünmüyorum. Adres değişikliğini yapmıyorlar zaten şu an aldığım adres dışında farklı bir adrese geçtim değerler çok çok kötü kendilerini arayıp durumu ilettiğimde yapılabilecek bir şey olmadığını adres değişikliğini yapamayacaklarını arıza kaydını ya da teknik desteği sadece alınan adrese oluşturabileceklerini söylediler. Sözlememin bitmesine 8 ay var bitene kadar bütün seyahatlarımda gene götürüp kullanacağım.

O zaman iyiymiş ben de almak istiyorum ama şuan fiyatlar yüksek 12 aylık olsa direkt alırdım 24 ay çok benim için.
Peki hiç telefona taktınız mı hattı? Çalışma ihtimali olur mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…