Sürat kargo 2 haftadır ürünü getirmiyor

Jordan Belfort

Kilopat
Katılım
28 Ekim 2014
Mesajlar
1.325
Çözümler
8
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Software Engineer
Birkaç kez e-ticaret siteleri ile problem yaşadım ve bunu bildirdim fakat kargo ile ilgili yaşadığım problemi nereye bildirmem gerek? 14gun oldu kargomu kaybettiler sanırım. Trendyol üzerinden alınan ürün. Ne yapmam gerektiğini bilen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. Iyi forumlar.
 
Aynı sey benim icin de gecerli kargo 10 gündür yolda gösteriyor. Trendyol müşteri hizmetlerini ara zira kargo firmasına ulaşmanın mümkün olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen kargo firmasi ya da satici ile iletişime geçip sorununuzu çözeceklerdir.
 
Aras kargo'da benzeri bir başıma gelmişti, malatya'da bir şubede kaybetmişlerdi aramama rağmen açmıyorlardı. Tazminat hakkım varsa almak isterim, 300 TL'lik bir üründü ucuz değildi yani.
 
Aynı sey benim icin de gecerli kargo 10 gündür yolda gösteriyor. Trendyol müşteri hizmetlerini ara zira kargo firmasına ulaşmanın mümkün olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen kargo firmasi ya da satici ile iletişime geçip sorununuzu çözeceklerdir.

Konuşmam mı, bizene diyorlar kargo sirketinde süreç tarzında konuşuyor. Ben kayıt açtım bilgi verirler diyor kapatıyor. Terbiyemi bozacağım o olacak.
 
Bir iki saat önce Hepsiburada ile konuştum ayni durum için yardımcı oldular ve bir iki gun içinde size döneceğiz dediler. Trendyol'un yardımcı olmaması hos olmamış. Biraz daha bastırın iptal etmek istediğinizi söyleyin bir şekilde yardım ederler gibi geliyor.
 
Sürat ve Mng kargo oldukcat kötüydüler şuan daha da kötüler. Bir şey aldığınızda hangi kargo firması olduğunu sormak iyi bir seçenek şuan hatta elinizde imkan varsa bu iki firmadan gondertmeyin. Onun dışında zorunlu olduğu durumlarda yapacak bir şey kalmıyor tabi.
 
Nedense trendyol ve hepsiburada gibi siteler bana bu tür mağduriyetlerde hiç arkamda durmayacakmış gibi hissettiriyor. Amazon.com.tr'den vermiş olduğum siparişim kaybolmuştu direk para iadesi geçtiler. Satın aldığınız yerler ve kargo firması ile iletişime geçmek dışında yapabileceğiniz pek bir şey yok.
 
Size ulaşmayan bir ürünün üstüne yatamazlar hocam. Bunda korkulacak bir sey yok. En kötü Tüketici Hakem Heyeti ile paranızı alırsınız ki olayın buraya geleceğini bile sanmıyorum. Sıkıntı ürünün geç gelmesi ya da gelmemesinde yaşadığımiz magduriyet. Surat kargo 2 ay önce yine aynı seyi yapmıştı bana. Günlerce şubede kedimin tuvaletini beklemişti sonrasında evde yok diyerek kayıt düşmüştü. Karantina zamani evden çıkmadığımizi düşünerek oldukça bunun doğru olmadığı anlaşılıyor tabi. En sonunda acil ihtiyacım olduğu için ben gidip aldım. Sonuç olarak bu iki kargo kullanılmaz şuan için imkan varsa uzak durmak gerek.
 

Geri
Yukarı