Sürat Kargo Sahte Canlı Destek

Rezalet bir firma. Hem iş yapmıyorlar hem de bu iş yapmaz hallerine kendilerince kılıf uyduruyorlar. Şikayet etsen umursamıyorlar. Bununla birlikte ülkemizde denetleme mekanizması da çalışmadığı için böyle gelmiş böyle gidiyor... Ürün alacağım zaman işin içinde Sürat Kargo varsa direk başka satıcıya, yere bakıyorum. Gerekirse pahalı olsun ama gelsin.

Bir benmi sorun yaşamıyorum. Bugün kargoya verildi ürün ve şu an Adana aktarma merkezinde ben ise mersindeyim.

Hayatımda sadece 1 kez sürat kargo tercih etmiştim ve sorun yaşamamıştım. Kargo getir-götür'ü bilemem yalnız siteyi yazan ekip mi şahıs mı bilemem ama bıraksın bu işi. Telefon desteğini de bilmiyorum ama canlı destek bu şekilde, yalan yok siz de bağlanın ve Osman ile karşılaşacaksınız.

Sürat kargo bir benim kargoları özenle gününde getiriyor şaşırtıcı.

Şaşırtıcı değil şubenin iyi olmasından dolayı şanslısın. Benim buralarda Yurtiçi, Aras, MNG ve PTT bütün kargoları getirdi Sürat'ı denemedik sadece.

Sürat ile Aras Kargo'dan birçok kez kurye talebinde bulunduk maksimum 2 günde gelirlerdi.
Bir de şöyle bir avantajım var yakınıma gelen çoğu kargo firmalarına büyük Site'ye giriş yapıyor sitenin güvenliğide tanıdık o uyarısını yapıyor birazda sorunsuz getirmek zorunda kalıyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı