Sürekli gördüğünüz rüyalar var mı?

Makaleler
3
Yer
Mars
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H
Ben öncelerde sürekli aynı garip rüyayı görürdüm. Hatırladıklarım şunlar:

Bazen bina içi bazen dışı olurdu. Bina dışı olandan bahsedeyim. Geceleyin dışardayım, bakkaldan eve dönüyorum ama arkamdan sürekli köpekler geliyr ben de kaçıyorum ama bir adımımla 1 metre zıplıyorum neredeyse. Binanın kapısına gelince de açamıyordum o anda uyanıyordum.

Ben öncelerde sürekli aynı garip rüyayı görürdüm. Hatırladıklarım şunlar:

Bazen bina içi bazen dışı olurdu. Bina dışı olandan bahsedeyim. Geceleyin dışardayım, bakkaldan eve dönüyorum ama arkamdan sürekli köpekler geliyr ben de kaçıyorum ama bir adımımla 1 metre zıplıyorum neredeyse. Binanın kapısına gelince de açamıyordum o anda uyanıyordum.
Sürekli beko dükkanına gidiyorum. Sonra tam televizyon alacağım derken. Çamaşır makineleri beni kovalamaya başlıyor.

Sürekli beko dükkanına gidiyorum. Sonra tam televizyon alacağım derken. Çamaşır makineleri beni kovalamaya başlıyor.
Valla keşke ben de beni kovalayan çamaşır makineleri görseydim.

Bir ara rüyamda kendimi sürekli CS 1.6 de_aztec haritasında görüyordum. Bomba kurulan alanda boş boş geziyorum, ara sıra çatışıyorum. Bazen de gravity düşük oluyor, merdivenlerden uça uça iniyorum falan.

10-11 yaşlarındayken, arkadaşlarımla oynadığım sumo oyunu 1 hafta boyunca rüyalarıma girdi.
Her seferinde uyanmadan önce 2 Sumo'nun arasında kalıyordum.
1641914950399.png

(Kabuslarıma giren oyun)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı