Bugun oldu da sonra ben pesini biraktim hocam saf gibi. Nedense kız da beni bekliyormus gibiydi ya da tesadüfen karsilastik cunku hep takildigi kisiler disardaydi icerde beklemesine gerek bisi yoktu.Avını tek yakalaman lazım.
Realist biri olarak diyorum, sen bu kafayla hiç bir kızı elde edemezsin. Boşver, oyun falan oyna.Bugun oldu da sonra ben pesini biraktim hocam saf gibi. Nedense kız da beni bekliyormus gibiydi ya da tesadüfen karsilastik cunku hep takildigi kisiler disardaydi icerde beklemesine gerek bisi yoktu.
Niye hocam naptım ki.Realist biri olarak diyorum, sen bu kafayla hiç bir kızı elde edemezsin. Boşver, oyun falan oyna.
Kızın sana değil senin kıza daha fazla ilgilendiğin apacık ortada işler terse döndü yani. Hem kızın ne amaçladığı da belli değil herkese iyi niyetli prenses gibi gözükmeye çalışıyor da olabilir sonra arkadaşlarının yanına gidip dedikodu yapıyor olabilir yani dikkatli olmak gerek. Böyle düşünceğine kızı bırakmak en iyisi.Niye
Niye hocam naptım ki.![]()
Hocam arkadasi dedigim akrabasi 1.dereceden. Bu dedigim 3.kişi yeni oldu onlarla. Bence de bırakacam artık kendisi adım atarsa yanaşırım daha.Kızın sana değil senin kıza daha fazla ilgilendiğin apacık ortada işler terse döndü yani. Hem kızın ne amaçladığı da belli değil herkese iyi niyetli prenses gibi gözükmeye çalışıyor da olabilir sonra arkadaşlarının yanına gidip dedikodu yapıyor olabilir yani dikkatli olmak gerek. Böyle düşünceğine kızı bırakmak en iyisi.
Hocam yaparım yapmasına da kızda ilgi var mı ki?Kızın İnsta'sını al. Aldıktan sonra sanaldan bayağı bir konuş. Daha sonrasında dışarıda buluşma ayarla. İlk veya ikincisinde açıl. Açılmaktan korkma bu arada.
Ben de başlarda senin gibiydim tam olarak. İlgisini hep olcmeye calıstım. Sonra dedim ki "Boşver Salih, açıl gitsin." Hatta konum da şu:Kıza açıldım ve reddedildimHocam yaparım yapmasına da kızda ilgi var mı ki?
Hocam hiçbir zaman kıza açılmam ben cünkü ne olursa olsun sonuc ret hele en başlarda o iş imkansiz. Seninki de büyük hata benim sordugum soru şu kızın bana karşı ilgisi var mı acaba varsa yazılacam ilgisi yoksa nextlerim sen ne diyorsun sence ilgisi var gibi mi ?Ben de başlarda senin gibiydim tam olarak. İlgisini hep olcmeye calıstım. Sonra dedim ki "Boşver Salih, açıl gitsin." Hatta konum da şu:Kıza açıldım ve reddedildim
Sana da tavsiyem açıl gitsin biraz sanaldan konuştuktan sonra.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.