Sürekli Kopma Problemi

bJonturk

Kilopat
Merhaba , aynı interneti 3 senedir aynı modemden aynı kablodan kullanıyorum. Fakat son zamanlarda sürekli kopma yaşamaya başladım. Bu kopma problemini Speed & Duplex ayarını "10Mbps Half Duplex" yaparak hallettim , ayar böyleyken kopma yaşamıyorum. Fakat ben internetimi yarım yamalak kullanmak istemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba , aynı interneti 3 senedir aynı modemden aynı kablodan kullanıyorum. Fakat son zamanlarda sürekli kopma yaşamaya başladım. Bu kopma problemini Speed & Duplex ayarını "10Mbps Half Duplex" yaparak hallettim , ayar böyleyken kopma yaşamıyorum. Fakat ben internetimi yarım yamalak kullanmak istemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Selamlar öncelikle bu konu hakkında pek bir bilgim yok fakat modeminizin eskimiş olması olabilir.Modem 2 senede bir değiştirilmelidir diye biliyorum..4 senelik bir modem kullanıyorum bende sürekli olarak neredeyse 2 günde bir diyebilirim kopma yaşıyorum.Aslında bu seneden çok modemin modeline göre olabilir Mesela ben zyxel vmg3312-b10b modelini kullanmaktayım ve bu modelde çok kopma sorunu var..

Belki biraz komik gelecek ama kullandığınız internetin parasını ödemekte 1 dakika bile geç kalırsanız öyle pislikler yaşanıyor.. Ayrıca TürkNet kullanıyorsanız artık TürkNet nedendir bilinmez sürekli internet kopmaları oluyor TürkNet iyi gidiyordu bir o da bozdu son 3 ayda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı