Çözüldü Sürekli mavi ekran alıyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Winch83

Picopat
Arkadaşlar merhaba,

3 günde 1 mavi ekran alıyordum. Format atayım düzelir belki dedim daha kötü oldu. Format attıktan sonra 2-3 dakikada bir mavi ekran alıyorum. Driverları güncelledim zoraki anca toparladı ama günde en az 1 kez alıyorum mutlaka. Dump dosyalarını atıyorum.
Yaklaşık 2 ay önce anakart, RAM ve işlemci aldım. Ondan sonra bu sorunlar başladı.

-Anakart: ASUS TUF Pro Gaming.
-Corsair 8 GB Vengeance siyah DDR4 3200MHz CL16 Dual kit RAM.
-Işlemci AMD4 3600.

Bu arada Memtest86 ile ramleri test ettiğimde bir sorun çıkmadı. RAM slotlarını değiştirdim yine aynı hataları aldım. 3 adet sdd var hepsini teker teker denedim windows kurup yine çözülmedi.

Son düzenleme:
Çözüm
Sorunu çözdüm sorun RAM' ler de arkadaşlar. Eğer anakartınız TUF B450 PRO GAMING ise her RAM' i desteklemiyor. Tavsiyem Asus' un sitesinde daha önce denenmiş RAM' lerden almanız. Bu sayede kurtuldum mavi ekrandan.
Driver Booster kullandığınızı düşünüyorum. Doğru mu? Öyle ise temiz kurulum yapın ve bir daha asla kullanmayın.

İşte denemişsiniz. O sisteme temiz kurulum yapın. Tekrar yüklemeyin. Hem de hiç bir IObit yapımı uygulamaları. Şimdi temiz kurulum yapın ve tüm diskleri silin. Temiz kurulum sonrası tekrar hata alırsanız yazın, almazsanız sorun çözüldü diye belirtin.

Driver Booster kurmayınız. Format atmanız daha iyi olur.
Driver Booster kurulu değil. Mavi ekran alıyordum tüm sürücüleri güncelledim hiç birşey değişmedi. En sonunda Driver Booster yükleyip deneyeyim dedim yine aynı sorunla karşılaştım.
İşte denemişsiniz. O sisteme temiz kurulum yapın. Tekrar yüklemeyin. Hem de hiç bir IObit yapımı uygulamaları. Şimdi temiz kurulum yapın ve tüm diskleri silin. Temiz kurulum sonrası tekrar hata alırsanız yazın, almazsanız sorun çözüldü diye belirtin.
Sistemde şu an Driver Booster yüklü değil hala mavi ekran alıyorum.

Driver Booster kurulu değil. Mavi ekran alıyordum tüm sürücüleri güncelledim hiçbir şey değişmedi. En sonunda Driver Booster yükleyip deneyeyim dedim yine aynı sorunla karşılaştım.

Sistemde şu an Driver Booster yüklü değil hala mavi ekran alıyorum.

Driver Booster kurmanız bilgisayarınızı daha kötü hale getirir. Alakasız sürücüler yükleyerek daha kötü yapar. Çözebileceğiniz sorunu Driver Booster ile çözemez hale getirdiniz. Ondan dolayı format atın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı