Süresi biten PS Plus hala kullanılıyor

baranbb01

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 25 Ocakta aldığım PS Plus normalde 25 Mayıs'ta bitmesi gerekiyordu ama hala kullanıyorum ve kartımda para olmadığından dolayı da para çekilmedi. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, 25 Ocakta aldığım PS Plus normalde 25 Mayıs'ta bitmesi gerekiyordu ama hala kullanıyorum ve kartımda para olmadığından dolayı da para çekilmedi. Ne yapmalıyım?
Normalde kartında para olmadığı için para yükleyene kadar 1 hafta süre veriyorlar diye biliyordum yanlışsam düzeltin lütfen. Xbox Game Pass de yaşadım ben bunu.

En son PSN sunuculari çöktü ve PS plus üyeliği olanların aboneliği 5 gün uzattılar

Geçen ay PSN sunucuları kesintiye uğradığı için tüm PS Plus üyelerine 5 gün abonelik hediye ettiler, bundan kaynaklıdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı