Sürücü kursunda kırılan farın parası istenebilir mi?

Hocam ben anlamıyorum. Ben ilk başta dedim ki moped tarzı bir şey alacağım, o yüzden istiyorum. Bana geldi canavar gibi bir şey, ayrıca bende b ehliyeti var kaç CC'ye kadar motor kullanabilirim?
50 CC'ye kadar. Fotoğraftaki motor 2024 model PCX güzel motor alınır.

Kardeşim, motor tecrübesi motordan önce bisikletle oluşur. Sana önerim bisikletin yoksa bisiklet al varsa, trafiğe çık frenleme mekanizması, teker hangi durumda kayar viraja nasıl girilir çıkılır güzelce öğren. Düş kalk. Çünkü bu iş korkmadan, düşmeden olmuyor. Bisikleti artık vücudun parçası gibi öğrendikten sonra, motor konusuna giriş yapmaya baslayabilirsin.

Bisiklet kullanıyorum hocam motorun debriyaj gaz ayarını yapamadım istop ettirdim ondan kaldım zaten.

Hocam siz A2 için mi gireceksiniz sınava, arabaya ek olan A1 ehliyet mi?

A2 hocam dediğim gibi otomatik motor istiyordum şehir içi olsun diye.

Kardeşim, motor tecrübesi motordan önce bisikletle oluşur. Sana önerim bisikletin yoksa bisiklet al varsa, trafiğe çık frenleme mekanizması, teker hangi durumda kayar viraja nasıl girilir çıkılır güzelce öğren. Düş kalk. Çünkü bu iş korkmadan, düşmeden olmuyor. Bisikleti artık vücudun parçası gibi öğrendikten sonra, motor konusuna giriş yapmaya baslayabilirsin.
Hocam daha önceden araba tecrübem oldu minicik ağır bir arabayı ilk koltuğa oturuşumda kaldırmıştım kimse tarif etmeden...

Bisiklet kullanıyorum hocam motorun debriyaj gaz ayarını yapamadım istop ettirdim ondan kaldım zaten.

Hocam A2 otomatik yok diye biliyorum.

Usta sen A2 ile 500 veya 600CC'ye kadar hacimli motor sürebiliyorsun, ama bunlara 4 silindir motorlar dahil değil. Şu an o ehliyetle sürebileceğin en güçlü motor CFMOTO 450sr. Otomatik olarak da NMAX, XMAX istediğin 250 CC motora binebilirsin A2 ile.

B ehliyeti de almıştım hocam onda da kaldım her seferinde 2K ödedim.

Vazgeçtim hocam zaten kaç gündür bacağım ağrıyor zaten daha da motora binmem.
Hocam vazgeçme asla gönlüne oturmuş bir kere zaten.

Usta sen A2 ile 500 veya 600CC'ye kadar hacimli motor sürebiliyorsun, ama bunlara 4 silindir motorlar dahil değil. Şu an o ehliyetle sürebileceğin en güçlü motor CFMOTO 450sr. Otomatik olarak da NMAX, XMAX istediğin 250 CC motora binebilirsin A2 ile.
XMAX 400 CC'ye kadar yokmuydu?

B ehliyeti de almıştım hocam onda da kaldım her seferinde 2K ödedim.

Vazgeçtim hocam zaten kaç gündür bacağım ağrıyor zaten daha da motora binmem.

O sizin hatanız değil hocam, kursun hatası. Dizinize dizlik vermeliydiler. Motor sandığınızdan daha güzel bir alet. Ayrıca moped binecekseniz, araba ehliyeti yeterliydi 50 CC için. 125 CC için de sınavsız araba ehliyetine ek yaklasik 5000 lira vererek A1 alabilirdiniz. A2 biraz yüksek kaçmış.

Hocam vazgeçme asla gönlüne oturmuş bir kere zaten.

XMAX 400 CC'ye kadar yok muydu?

Hocam zararın neresinden dönsem kar yani b kurs ücreti 8 ödedim 1500 sınav parası teorik+direksiyon 4000 kalma parası 6000 motor kursu 750 motor direksiyon ücreti 5500 ehliyet harcı bir maaştan fazla gitti hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı