Sürprizbozan Sukuna vs Gojo, kim daha güçlü?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mr.Everest

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx6600 i3 12100f 16gb ram
Bildiğiniz üzere gojo savaşı kaybetti. Savaşı her açıdan incelersek Gojo neredeyse tüm yumruk yumruğa dövüşleri kazandı, domain savaşını kazandı ve sukunayı neredeyse öldürecekti, 3vs1 savaşta agitoyu arada tek kolla çıkarıp mahoragayla sukunayı patakladı ve Hollow purple nuke kullanarak savaşı kazandı fakat fraudkuna megumiden çaldığı Ten shadows sayesinde sonsuzluğa adapte olarak gojoyu alt etti.

Şimdi size soruyorum eğer Savaşta Sukuna kendi bedeninde olsaydı ve Ten shadows kullanamıyor olsaydı kim kazanırdı? sanırım cevabı hepiniz tahmin edebiliyorsunuz. Gojo. Cevap budur. Tarihteki en güçlü büyücü, Günümüzün en güçlü büyücüsünü hiçbir şekilde yenemez. Tartışmaya açığım

d393f444110c48a8af88760f6db7570d_1713851341~tplv-photomode-zoomcover_720_720.jpeg

Eki Görüntüle 2287142

selam kanka sormak istediğin başka soru varsa buyur sor. Ingilizcen yoksa çevirebilirim sorman yeterli.
pfff bunla gelme kanka bana zaten gege kazanmasını isteseydi kazanırdı. sen benim anlattıklarıma bi cevap verir misin mantıklı olacak şekilde?

Eki Görüntüle 2287142

selam kanka sormak istediğin başka soru varsa buyur sor. Ingilizcen yoksa çevirebilirim sorman yeterli.
Ben sana neden kazanamayacağını koskoca metinle detaylıca açıkladım sen bi konuşma atıyorsun. Gojonun savaşı 10 gölge tekniği olmadığında kaybetme ihtimali yok ki mahoraga alanı dışarıdan kırmasaydı sukuna zaten savaşı kaybetmişti bile?

Savaşta yaşanan her şeyi değerlendirdiğimizde gojo 3 konuda da sukunaya karşı kazanıyor. Sukunanın savaşı kazanmasının tek nedeni mahoraga sayesinde sonsuzluğa adapte olması ve alan genişletmeden kurtulabilmesi. Binding wowlarda(plot armourlar) var tabii.

pfff bunla gelme kanka bana zaten gege kazanmasını isteseydi kazanırdı. sen benim anlattıklarıma bi cevap verir misin mantıklı olacak şekilde?
Bunla gelme diyip gege istedi kartını oynaman komik olmuş kanka.

Adam plan yapıp program yapıp stratejiyle o gücü alıyor. Eğer ten shadows olmasaydı gojo alırdı ya da sukuna şunu bunu kullanmasa gojo alırdı laflarını ciddiye almak tamamen ahmaklık. O zaman sonsuzluk olmasaydı sukuna alırdı ? ya da hollow purple olmasa sukuna alırdı ? neden yetenek çıkartıp savaştırma durumlarında hep sukundan eksiltiliyor ? Sen cevap vermeden ben hemen senin yerine cevap vereyim ne diyeceğini biliyorum çünkü " yaa çünkü o güçler sukunaya ait değil" bunu söylersen bende sana o güçlerde gojoya ait değil derim miras kaldı doğuştan bahşedildi derim. ayrıca sukuna planını yapıp başarılı bir şekilde o gücü kullandıysa kimse ağlayamaz. Eğer çok güçlüyse o planı bozsaydı da alamasaydı ten shadows u. Meat ride a ya da glaze e gerek yok. Biraz gojo hayranlığını bırakıp okuduğunda zaten anlıyosun neyin ne olduğunu. Başka sorun varsa sor

Bununla gelme deyip gege istedi kartını oynaman komik olmuş kanka.

Adam plan yapıp program yapıp stratejiyle o gücü alıyor. Eğerten shadows olmasaydı gojo alırdı ya da sukuna şunu bunu kullanmasa gojo alırdı laflarını ciddiye almak tamamen ahmaklık. O zaman sonsuzluk olmasaydı sukuna alırdı? Ya da hollow purple olmasa sukuna alırdı? Neden yetenek çıkartıp savaştırma durumlarında hep sukundan eksiltiliyor? Sen cevap vermeden ben hemen senin yerine cevap vereyim ne diyeceğini biliyorum çünkü " yahu çünkü o güçler sukunaya ait değil" bunu söylersen bende sana o güçlerde gojoya ait değil derim miras kaldı doğuştan bahşedildi derim. Ayrıca sukuna planını yapıp başarılı bir şekilde o gücü kullandıysa kimse ağlayamaz. Eğer çok güçlüyse o planı bozsaydı da alamasaydıten shadows u. Meat ride a ya da glaze e gerek yok. Biraz gojo hayranlığını bırakıp okuduğunda zaten anlıyosun neyin ne olduğunu. Başka sorun varsa sor.

Ben ikisinin de base formda savaşmasından bahsediyorum gojoya miras kalması bir bahane değil tüm teknikler böyle zaten aileden geçiyor doğuştan sahip olunuyor. Sukunanın toplamda 3 tekniği var ve ikisi kendisinin bile değil konumuz mangadaki fight değil sukuna vs gojo ikisi de kendi teknikleriyle en güçlü halleriyle savaşsaydı ne olurdu? Gojo kazanırdı bu kadar kolay sukunanın doğuştan sahip olduğu tek teknik cleave. Ateş tekniğini bile annesinin karnında kardeşini yiyerek kazandı. Meguminin tekniğini onun vücudunda olduğu için kullanabiliyor. Gojonun doğduğu günden beri sahip olduğu tekniği oyundan çıkartmakla sukunanın meguminin vücudunu ele geçirerek kullandığı tekniği çıkartmakla eş tutamazsın. Hikaye dışı konuşuyoruz burada six eyes Infinity gojo vs cleave + hadi ateşte olsun. İkisi de en güçlü hallerinde heian era sukuna vs gojo kim kazanır? Gojo kazanır konunun tüm amacı da bu.

Adam plan yapıp program yapıp stratejiyle o gücü alıyor. Eğer ten shadows olmasaydı gojo alırdı ya da sukuna şunu bunu kullanmasa gojo alırdı laflarını ciddiye almak tamamen ahmaklık. O zaman sonsuzluk olmasaydı sukuna alırdı ? ya da hollow purple olmasa sukuna alırdı ? neden yetenek çıkartıp savaştırma durumlarında hep sukundan eksiltiliyor ? Sen cevap vermeden ben hemen senin yerine cevap vereyim ne diyeceğini biliyorum çünkü " yaa çünkü o güçler sukunaya ait değil" bunu söylersen bende sana o güçlerde gojoya ait değil derim miras kaldı doğuştan bahşedildi derim. ayrıca sukuna planını yapıp başarılı bir şekilde o gücü kullandıysa kimse ağlayamaz. Eğer çok güçlüyse o planı bozsaydı da alamasaydı ten shadows u. Meat ride a ya da glaze e gerek yok. Biraz gojo hayranlığını bırakıp okuduğunda zaten anlıyosun neyin ne olduğunu. Başka sorun varsa sor
Ayrıca savaşta yaşananlardan yola çıkarak az bir mantık kurduğunda 10 gölge tekniği olmadan gojoya karşı sukunanın kazanmasının hiçbir yolu olmadığını anlayabilirsin o yüzden bu panele gege istedi kartını oynuyorum. Çünkü hiçbir mantığı yok

Planı nasıl bozmasını bekliyorsun adam mühürlüydü zaten?

Ben ikisinin de base formda savaşmasından bahsediyorum gojoya miras kalması bir bahane değil tüm teknikler böyle zaten aileden geçiyor doğuştan sahip olunuyor. Sukunanın toplamda 3 tekniği var ve ikisi kendisinin bile değil konumuz mangadaki fight değil sukuna vs gojo ikisi de kendi teknikleriyle en güçlü halleriyle savaşsaydı ne olurdu? Gojo kazanırdı bu kadar kolay sukunanın doğuştan sahip olduğu tek teknik cleave. Ateş tekniğini bile annesinin karnında kardeşini yiyerek kazandı. Meguminin tekniğini onun vücudunda olduğu için kullanabiliyor. Gojonun doğduğu günden beri sahip olduğu tekniği oyundan çıkartmakla sukunanın meguminin vücudunu ele geçirerek kullandığı tekniği çıkartmakla eş tutamazsın. Hikaye dışı konuşuyoruz burada six eyes Infinity gojo vs cleave + hadi ateşte olsun. İkisi de en güçlü hallerinde heian era sukuna vs gojo kim kazanır? Gojo kazanır konunun tüm amacı da bu.

Ayrıca savaşta yaşananlardan yola çıkarak az bir mantık kurduğunda 10 gölge tekniği olmadan gojoya karşı sukunanın kazanmasının hiçbir yolu olmadığını anlayabilirsin o yüzden bu panele gege istedi kartını oynuyorum. Çünkü hiçbir mantığı yok

işte bu yüzden gojo fanlarıyla tartışmadan direkt paneli atıp geçiyorum sen de şaşırtmadın cidden. yazdığımı okumadın bile sadece göz gezdirdin anlamadın, düşünmedin, üzerinde durmadın. Gelmiş diyosun ki ateş tekniğini kardeşini yiyip kazandı ee yani ? ne oldu ? kullanmasın mı ? utansın mı ? herkes gojo gibi doğuştan gifted mı doğmak zorunda ? Çalışıp azmedip stratejiler yaparak yetenek kazananlar ve güçlenenler kullanmasınlar mı o yetenekleri ? sadece gojo gibi doğuştan gifted ( ama hiçbir işe yaramayan) insanlar mı kullansın ? bunu mu demek istiyosun ? Adam stratejisini yaptı bu uğurda savaş verdi ve kazandı ten shadows u neden bunu kabul etmek sizin için bu kadar zor anlamıyorum. Sanki savaş anında tamamen ayrı bir kişi sukuna hiç azmetmeden yardım edip kazandırdı gibi konuşuyorsunuz. 2 kelimenden biri kendi teknikleri ama ben sonsuzluk miras diyince " o bahane olamaz her teknik miras" diyosun. O zaman neden bunca yıl kimseye miras kalmamış o yetenekler ama yıllar sonra gojoya kalmış.

mühürlenmeseydi o zaman ???????? yani saçma sapan cümleler kuruyo bütün gojo fanları. MADEM O KADAR GÜÇLÜ O ZAMAN BU OLASILIKLARI DÜŞÜNÜP MÜHÜRLENMEYECEKTİ. ŞIMARIK BİR ŞEKİLDE BEN EN GÜÇLÜYÜM BEN ONU ASARIM BEN BUNU KESERİM DİYE GEZERSEN ÖYLE İKİYE AYIRIRLAR İŞTE. insan gibi anlatayım diyorum ama akılsızca cümleler yazıyosun adam mühürlüydü diyosun ya kardeşim bize ne ? o mühürlü diye kimse bişe yapmasın mı dünyada. yaa beyler bekleyin gojo mühürden kurtulsun.

İşte bu yüzden gojo fanlarıyla tartışmadan direk paneli atıp geçiyorum sen de şaşırtmadın cidden. Yazdığımı okumadın bile sadece göz gezdirdin anlamadın, düşünmedin, üzerinde durmadın. Gelmiş diyosun ki ateş tekniğini kardeşini yiyip kazandı ee yani? Ne oldu? Kullanmasın mı? Utansın mı? Herkes gojo gibi doğuştan gifted mı doğmak zorunda? Çalışıp azmedip stratejiler yaparak yetenek kazananlar ve güçlenenler kullanmasınlar mı o yetenekleri? Sadece gojo gibi doğuştan gifted ( ama hiçbir işe yaramayan) insanlar mı kullansın? Bunu mu demek istiyosun? Adam stratejisini yaptı bu uğurda savaş verdi ve kazandıten shadows u neden bunu kabul etmek sizin için bu kadar zor anlamıyorum. Sanki savaş anında tamamen ayrı bir kişi sukuna hiç azmetmeden yardım edip kazandırdı gibi konuşuyorsunuz. 2 kelimenden biri kendi teknikleri ama ben sonsuzluk miras deyince " o bahane olamaz her teknik miras" diyosun. O zaman neden bunca yıl kimseye miras kalmamış o yetenekler ama yıllar sonra gojoya kalmış.

Ben mangadaki savaşı gojo kazanmalıydı demiyorum. Veya sukuna aptaldır gojo zekidir de demiyorum ya da sonradan güç elde edemez de demiyorum. Mangada izlediğimiz savaş sukuna vs gojo bile değildi. Ben eğer durum sukuna vs gojo olsaydı durum nasıl olurdu diyorum. İkisinin de doğuştan sahip olduğu tekniklerle kendi güçleriyle savaşmalarından bahsediyorum sen hala gojo gifted diyorsun? Gifted olması bir şey değiştirmez kendi tekniği zaten adamın? Sukunanın başka bir insanın vücuduna girip onun tekniğiyle savaşı kazanmasını savunuyorsun ve eşit tutuyorsun ben sana anlatmaya çalışıyorum sukuna savaşta kendi tekniğiyle olsaydı kazanamazdı tarihin en güçlü büyücüsü olarak bilinen sukuna cleave tekniğiyle mi bu ünvanı kazandı 10 gölgeyle mi?

Ben mangadaki savaşı gojo kazanmalıydı demiyorum. Veya sukuna aptaldır gojo zekidir de demiyorum ya da sonradan güç elde edemez de demiyorum. Mangada izlediğimiz savaş sukuna vs gojo bile değildi. Ben eğer durum sukuna vs gojo olsaydı durum nasıl olurdu diyorum. İkisinin de doğuştan sahip olduğu tekniklerle kendi güçleriyle savaşmalarından bahsediyorum sen hala gojo gifted diyorsun? Gifted olması bir şey değiştirmez kendi tekniği zaten adamın? Sukunanın başka bir insanın vücuduna girip onun tekniğiyle savaşı kazanmasını savunuyorsun ve eşit tutuyorsun ben sana anlatmaya çalışıyorum sukuna savaşta kendi tekniğiyle olsaydı kazanamazdı tarihin en güçlü büyücüsü olarak bilinen sukuna cleave tekniğiyle mi bu ünvanı kazandı 10 gölgeyle mi?
Aslında panelde Megumi’nin tekniğini kullanmasa bile yenemezdim diyor Gojo. Yenilgiyi kabullenmiş.

Aslında panelde Megumi’nin tekniğini kullanmasa bile yenemezdim diyor Gojo. Yenilgiyi kabullenmiş.
Yani savaşı okuyup değerlendirirsek meguminin tekniği olmasaydı domain savaşında gojo zaten kazanmıştı bile. 😃 o panel daha çok gegenin insanları susturma çabası gibi geliyor

Sukunanın başka bir insanın vücuduna girip onun tekniğiyle savaşı kazanmasını savunuyorsun
30 satır yazı yazdım hala aynı şeyi söylüyorsun. Yapması gereken oysa yapacak. Kardeşini yemesi gerekirse yiyecek. Çünkü sukuna doğuştan gifted bir insan değil anlıyo musun ?? kaç kere daha yazayım doğuştan gelen yeteneklerle savaşsalardı diyip duruyosun. O zaman klan teknikleri savaşsın demek aynı şey olur ?? Çünkü gojoluk bir durum yok ortada eğer doğuş yeteneklerine bakıyosak

Yani savaşı okuyup değerlendirirsek meguminin tekniği olmasaydı domain savaşında gojo zaten kazanmıştı bile. 😃 o panel daha çok gegenin insanları susturma çabası gibi geliyor
bu cevaplarınız da biraz gerçeği kabul edemiyorsunuz gibi geliyor ? Yazan adamdan bile iyi bildiğinizi kanıtlamaya çalışıyosunuz sdfbgdefnhbedrtf delirecem ya. Adam açık açık yazmış kafanızda soru işareti kalmasın diye AÇIKCA "10 SHADOW OLMADAN DA SUKUNA KAZANIRDI" ama gojo fanları hala bişeler anlatıyo sdgvdesrfhbnedrtgfnh

Technopat Haberler

Geri
Yukarı