Sultan Papağanı beslenmeli mi?

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru
Makaleler
65
Arkadaşlar merhaba, normalde iki tane muhabbet kuşu besliyordum. Bu kuş türü hakkında pek bir fikrim yok, internet üzerinde resimlerini gördüm. Sevimli geldi bana açıkçası :D Fiyatlarına baktığım kadarıyla 400-1200 TL arasında değişen bir fiyatı var. Şimdi iki tane sorum olacak:
  • Sultan Papağanı beslenmeli mi?
  • Bir de Pet Shop üzerinden mi yoksa bir başka yerden mi alınmalı? Bir Technopat konusunda gördüm de Pet Shop üzerinden almayı önermemiş. Acaba neden önermemiş olabilir?
Bilgili arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

@Linux Kaymak haklısınız da internet üzerinden şöyle bir bakındım. Sahiplendiren göremedim, hepsi belirli bir ücret istiyor. Nereden alabilirim?
Sultan papağanlarının bakımı, muhabbet kuşlarından daha meşakkatli diye duymuştum; halihazırda sultan papağanı besleyen birisinden bilgi almanızı öneririm. Bunun dışında satın almak yerine sahiplenmenizi öneririm, hiç yoktan iyilik yapmış olursunuz.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Bildiğiniz sahiplendiren bir site var mı?

4 yıldır erkek sultan papağanım var. Aşırı duygulu hayvanlar. Sürekli ilgi göstermeniz gerekiyor. Pisliği ve tüy dökümü muhabbet kuşlarıyla kıyaslanmayacak kadar fazla.

Arkadaşımda sultan papağanı vardı ve ilgilenmediğinde kuş kendisine zarar veriyordu. Biraz duygusallar ve çok ilgi isteyen kuşlar. Bakımı zor. Eğer ilgilenebilecek vaktiniz varsa seve seve sahiplenebilirsiniz.

İnternet üzerinde biraz şöyle bakındım da hepsi belirli bir ücret istiyor. Sahiplendiren sanırım yok.
Hayvan sahiplenmek vakit isteyen bir süreç. Her zaman karşınıza çıkmıyor, internetten ürün bakar gibi araştırmak da sonuç vermiyor çoğunlukla. Çeşitli sosyal mecralardan takip etmeniz gerekli, artık bakamayacak olanlar, yavrulatanlar vs. sahip aramak aracıyla buralara koyuyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı