Sultan papağanı ısırıyor

Ayberk_asd

Picopat
Selam, sultan papağanım (3 yaşında / erkek) bana bayağı alışık. Durduk yere yanıma gelip kendini sevdiriyor. Fakat arada nedense sinirleniyor ve hiçbir sebep olmadan saldırmaya çalışıyor. Özellikle gece uyurken battaniyenin altına girip ısırmaya çalışıyor. Ben kaçınca da üstüme gelmeye çalışıyor. Sizce bir eş mi istiyor? Ayrıca bazen gagasını hızlıca yere vuruyor, ağaçkakan gibi. Bu da belki ne olduğunu anlamanız için yardımcı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, sultan papağanım (3 yaşında / erkek) bana bayağı alışık. Durduk yere yanıma gelip kendini sevdiriyor. Fakat arada nedense sinirleniyor ve hiçbir sebep olmadan saldırmaya çalışıyor. Özellikle gece uyurken battaniyenin altına girip ısırmaya çalışıyor. Ben kaçınca da üstüme gelmeye çalışıyor. Sizce bir eş mi istiyor? Ayrıca bazen gagasını hızlıca yere vuruyor, ağaçkakan gibi. Bu da belki ne olduğunu anlamanız için yardımcı olur.
Dişi al kendine gelsin hayvan pamuk olsun :D

Papağanı bilemiyorum ancak benim kedim de bazen beni sevdiği için ısırıyor. Kedilerde bu annesine duyduğu ilgi ile alakalı birşeymiş sanırım. Papağanlar için de saldırmak anlamında değil de oynamak veya sevmek için olabilir. Bunu en iyi veterinerler bilir.

Siz ona parmağınızı doğrultun o ısırır ama biraz uzun süreden sonra fark ederki bu ısırılmaz der.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı