3 yıldan kastınız üst düzey ekran kartlı ağırlıklı oyunlar mı yoksa benim oynayacağım oyunlar içinde mi geçerli mi? Cyberpunk, God of War gibi oyunlar oynamayı hedeflemiyorum.
PUBG, CS:GO, valoranttı yüksek düzeyde oynayamaz mıyım?
YouTube vs içerik üretmem için yeterli olmaz mı?
Bu tür kullanımlar için yeterli olur fakat ben olsam aynı bütçede oldukları için rx 7700xtyi seçerdim. Karar sizin.

Bu tür kullanımlar için yeterli olur fakat ben olsam aynı bütçede oldukları için RX 7700XT'yi seçerdim. Karar sizin.

7700XT alacaksam da DDR5 olan bu sistemi alırım fakat RAM, SSD, anakart değişikliği yaptığımda bütçe artıyor ve bu sefer de 7700XT yerine 7800XT almak daha mantıklı olacak. 7800XT'de de benzer özelleştirmeler yaptığımda da bu sefer RTX 4070 Super almak mantıklı olacak.
Bu nedenle sizlere danışıyorum, benim için 4060 yeterli ise ve bu özelleştirmeler de doğru ise fazlasını almak ile kendi bütçemi zorlaştırmayayım. AMD'yi hiç bilmiyorum ve forumlarda da ön yargılı olanlar var. Bütçem fazla olsaydı zaten 7800xt/7900gre/4070/4070süper gibi sistemler alırdım ama ben istiyorum ki almışken diğer bileşenleri de tam olsun, PC'den çok anlamıyorum kendim tak sök işlemleriyle uğraşmak istemiyorum sonradan.

Bu tür kullanımlar için yeterli olur fakat ben olsam aynı bütçede oldukları için RX 7700XT'yi seçerdim. Karar sizin.

7700XT alacaksam da DDR5 olan bu sistemi alırım fakat RAM, SSD, anakart değişikliği yaptığımda bütçe artıyor ve bu sefer de 7700XT yerine 7800XT almak daha mantıklı olacak. 7800XT'de de benzer özelleştirmeler yaptığımda da bu sefer RTX 4070 Super almak mantıklı olacak.
Bu nedenle sizlere danışıyorum, benim için 4060 yeterli ise ve bu özelleştirmeler de doğru ise fazlasını almak ile kendi bütçemi zorlaştırmayayım. AMD'yi hiç bilmiyorum ve forumlarda da ön yargılı olanlar var. Bütçem fazla olsaydı zaten 7800xt/7900gre/4070/4070süper gibi sistemler alırdım ama ben istiyorum ki almışken diğer bileşenleri de tam olsun, PC'den çok anlamıyorum kendim tak sök işlemleriyle uğraşmak istemiyorum sonradan.
Hocam internetten alacaksanız mecburi ekran kartını monteleyeceksiniz ekran kartları demonte gönderiliyor hasar almasın diye. Ya karar sizin tüm sistemler güzel hocam 4060ta sadece o oyunları oynayacaksanız rahat işinizi görür zaten.

Hocam internetten alacaksanız mecburi ekran kartını monteleyeceksiniz ekran kartları demonte gönderiliyor hasar almasın diye. Ya karar sizin tüm sistemler güzel hocam 4060'ta sadece o oyunları oynayacaksanız rahat işinizi görür zaten.

Evet, ekran kartı hakkında bunu öğrenmiştim. En azından diğerleri ile uğraşmamak adına onları özelleştirmeyi düşündüm, sizce özelleştirmelerim doğru mu?
ASUS Prime B650M-R ( A620'den farkı nedir ve yanındaki harfler ne anlama geliyor )
Kingston NV3 1TB NVMe PCI-e 4.0 okuma 6000 MB – yazma 4000 MB M.2 SSD.
Okuma değeri en yüksek olanı ve fiyatı en düşük olanı seçmeye çalıştım.
Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16 GB) 6000MHz CL36.
MHz değeri en yüksek ve CL değeri en düşük seçmeye çalıştım.
Sizce yaptıklarım doğru mu?
Kasa ve PSU olarak doğru mu, ileriye dönük mü?
Bu sistem ileride hangi ekran kartlarını sorunsuz destekleyebilir acaba?
Galax marka ekran kartı ve 7500f çok ısınır mı ? soğutması iyi midir
İleride sisteme güncelleme yaptığımda her şeyi en baştan değiştirmekle uğraşmak istemiyorum :(

Evet, ekran kartı hakkında bunu öğrenmiştim. En azından diğerleri ile uğraşmamak adına onları özelleştirmeyi düşündüm, sizce özelleştirmelerim doğru mu?
ASUS Prime B650M-R ( A620'den farkı nedir ve yanındaki harfler ne anlama geliyor )
Kingston NV3 1TB NVMe PCI-e 4.0 okuma 6000 MB – yazma 4000 MB M.2 SSD.
Okuma değeri en yüksek olanı ve fiyatı en düşük olanı seçmeye çalıştım.
Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16 GB) 6000MHz CL36.
MHz değeri en yüksek ve CL değeri en düşük seçmeye çalıştım.
Sizce yaptıklarım doğru mu?
Kasa ve PSU olarak doğru mu, ileriye dönük mü?
Bu sistem ileride hangi ekran kartlarını sorunsuz destekleyebilir acaba?
Galax marka ekran kartı ve 7500f çok ısınır mı ? soğutması iyi midir
İleride sisteme güncelleme yaptığımda her şeyi en baştan değiştirmekle uğraşmak istemiyorum :(
sunrise 7500fden bahsediyorsak psu 650w değilde 700 veya 750w seçerseniz kafanız rahat olucaktır ram hayli hayli size yeticektir hem ddr5 hemde 32gb ssdnizin okuma yazma hızı gayet güzel anakart hakkında bilgim yok işlemciniz r5 7500f olacak ise 4070te dar boğaz yapmaz gibi 4070ti da çok çıtırlık bir darboğaz yapabilir ama üzmez.

Sunrise 7500FDEN bahsediyorsak PSU 650W değil de 700 veya 750W seçerseniz kafanız rahat olacaktır RAM hayli hayli size yetecektir hem DDR5 hem de 32 GB ssdnizin okuma yazma hızı gayet güzel anakart hakkında bilgim yok işlemciniz R5 7500F olacak ise 4070'te darboğaz yapmaz gibi 4070 Ti da çok çıtırlık bir darboğaz yapabilir ama üzmez.

Ne yazık ki özelleştirmede kasa seçeneklerinde 650 var sadece. Zar zor 3-5 kuruş kazandığım için para birikmedi, kendimi zorlamadan rahat edebileceğim ve geleceğe yönelik sistemim olsun istiyorum sadece. Heves ediyorum 7800XT, RTX 4070 Super ama işte. Biraz daha düşüneceğim sanırım, belki AMD'ye olan ön yargım biraz daha kırılırsa ve bütçem artarsa 7800XT alabilirim ama bu sefer de başka sitede 2-3K fazla verip 7900GRE alma şansım da var. Hayat böyle işte, en iyisi çok düşünmeden pişmanlık duymadan karar almak ya. Teşekkürler yanıtların için

Ne yazık ki özelleştirmede kasa seçeneklerinde 650 var sadece. Zar zor 3-5 kuruş kazandığım için para birikmedi, kendimi zorlamadan rahat edebileceğim ve geleceğe yönelik sistemim olsun istiyorum sadece. Heves ediyorum 7800XT, RTX 4070 Super ama işte. Biraz daha düşüneceğim sanırım, belki AMD'ye olan ön yargım biraz daha kırılırsa ve bütçem artarsa 7800XT alabilirim ama bu sefer de başka sitede 2-3K fazla verip 7900GRE alma şansım da var. Hayat böyle işte, en iyisi çok düşünmeden pişmanlık duymadan karar almak ya. Teşekkürler yanıtların için
Usta gece gece tribe sokacaksın bizi yapma allah aşkına

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı