Super Moderator Olmak İçin Yapılması Gerekenler?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendisini ilgilendirsin ilgilendirmesin her işe burnunu sokan boş boğazın biri Nasreddin Hoca'nın yolunu kesip:

-Hocam, demiş; bir tepsi içinde kızarmış bir hindi götürdüler demin...

Hoca ilgisizce omuz silkerek.
-Bana ne, demiş.

-Bana ne olur mu hocam! Kızarmış hindiyi sizin eve götürdüler.

-Öyleyse sanane?

Bu tür konulara kızarım. Mesaj sayısına göre yöneticilik verildiği nerede görülmüş? Ayrıca açtığım konular ve mesajlar bu konu gibi saçma sapan bilişim dışı konular mı içermekte?

Herkesin görevi farklıdır. Benim görevimde farklı. İlerleyen zamanlarda gerçekleştireceğim projelerle bunu daha iyi göreceksiniz. Burada zaten bir görevim vardı. Moderatörlüğü de ben istedim. Konuyu sabit yapma, düzenleme işlemleri için.

Yazım biraz sert olmuş olabilir fakat bu tür konuları siz sorgulamamalı ve tartışmamalısınız. Forumda nasıl daha fazla yardımcı olurum, yardımcı olmadan öte nasıl kendimi geliştirebilirim öncelikle onu yapın sonra başkalarının açıklarını bulmaya çalışın.

Yönetici olmak isteyenler ise ilgili admin arkadaşlara pm atabilir. Fakat şunu belirteyim, sizin istemenizden çok onların sizi görmesi önemli. O yüzden bu tür boş konulara girmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cezalara bu açıdan bakmak gerek zaten. Forumu terk eden birçok üye Türkçe kurallarından dolayı gitti. Sen Rusya'dan gelmene rağmen, o kadar cezaya rağmen öğrendin. He eksik var mı var. Ama o kadarı Türkler de yapıyor.

Ben o kadar dikkat ediyorum yine de ceza alıyorum. Demek ki ne kadar dikkat etsek de hata yapabiliyoruz. Hep diyorum önce uyarı...

Bu arada benim cezayı niye kaldırdınız merak ettim?

Ben o kadar dikkat ediyorum yine de ceza alıyorum. Demek ki ne kadar dikkat etsek de hata yapabiliyoruz. Hep diyorum önce uyarı...

Bu arada benim cezayı niye kaldırdınız merak ettim?

Ben son vermedim açıkçası. Forumda aktif üyelerden biri olduğunuz için ve aynı durumu tekrarlamanız üzere ceza vermiştim ama bir moderator genel af mı çıkardı ne yaptı, cezanız kaldırılmış. :)

Ben son vermedim açıkçası. Forumda aktif üyelerden biri olduğunuz için ve aynı durumu tekrarlamanız üzere ceza vermiştim ama bir moderator genel af mı çıkardı ne yaptı, cezanız kaldırılmış. :)

Aslında yaptığım kısaltmalar yabancı kelimelerin kısaltması olduğu için pek büyük harfle yazma gereği duymamıştım. İlk yaptığım hatada bir özel mesajla uyarsaydınız ikinciyi yapmazdım zaten.

Bazıları bilmediği konuya cevap atıyor. Boş konuşmak gibi boş yazıyor. Mesaj kasmak amacı başka bir şey değil. Buraya geldiğimden beri Türkçem düzeldi. Ben en azından bilmediğim konuya bakıyorum. Ben de bir şeyler öğreniyorum, yeri geldiğinde yardım ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı