Super Moderator Olmak İçin Yapılması Gerekenler?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açıkçası mod olabilmek için kendini adminciklere fark ettirmen lazım. :D Gerisi gelir zaten. Türkçe kurallarına uymak şart. Ne kadar dikkat etsek de hata yapıyoruz. O yüzden cezayı yiyoruz. Yakında o hatalar da gider. Sonra güneşli bir ilkbahar gününde uyanırsın bakmışsın mod olmuşsun. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası mod olabilmek için kendini adminciklere fark ettirmen lazım. :D Gerisi gelir zaten. Türkçe kurallarına uymak şart. Ne kadar dikkat etsek de hata yapıyoruz. O yüzden cezayı yiyoruz. Yakında o hatalarda gider. Sonra güneşli bir ilk bahar gününde uyanırsın bakmışsın mod olmuşsun. :)

Hatalarda değil hatalar da. İlk bahar değil ilkbahar :)

Kendisini ilgilendirsin ilgilendirmesin her işe burnunu sokan boş boğazın biri Nasreddin Hoca'nın yolunu kesip:

-Hocam, demiş; bir tepsi içinde kızarmış bir hindi götürdüler demin...

Hoca ilgisizce omuz silkerek.
-Bana ne, demiş.

-Bana ne olur mu hocam! Kızarmış hindiyi sizin eve götürdüler.

-Öyleyse sanane?

Bu tür konulara kızarım. Mesaj sayısına göre yöneticilik verildiği nerede görülmüş? Ayrıca açtığım konular ve mesajlar bu konu gibi saçma sapan bilişim dışı konular mı içermekte?

Herkesin görevi farklıdır. Benim görevimde farklı. İlerleyen zamanlarda gerçekleştireceğim projelerle bunu daha iyi göreceksiniz. Burada zaten bir görevim vardı. Moderatörlüğü de ben istedim. Konuyu sabit yapma, düzenleme işlemleri için.

Yazım biraz sert olmuş olabilir fakat bu tür konuları siz sorgulamamalı ve tartışmamalısınız. Forumda nasıl daha fazla yardımcı olurum, yardımcı olmadan öte nasıl kendimi geliştirebilirim öncelikle onu yapın sonra başkalarının açıklarını bulmaya çalışın.

Yönetici olmak isteyenler ise ilgili admin arkadaşlara pm atabilir. Fakat şunu belirteyim, sizin istemenizden çok onların sizi görmesi önemli. O yüzden bu tür boş konulara girmeyin.

Öncelikle cevap için teşekkürler. Ben sadece merak ettim, tabiiki de mesaj sayısına göre yöneticilik olmaz, o zaman Sercan şu an süper mod olmuştu. Bildiğim kadarıyla herkese yardımcı olmaya çalışıyorum, bilmediğimde de diğerlerinin cevap vermesini bekleyip bilgilerime bilgi katıyorum. :) Sadece forumda bir görev almak istemiştim, bir katkım olsun diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı