Super serisi çıkarken 4070 Ti alınır mı?

Benim de kafama taktığım şey " 12 GB VRAM " olmuştu.
Amazon'da şu anda 32/6 taksitle Asus Tuf Gaming 4070 ti OC var. Taksit seçeneği, faizsiz olması bana iyi gelmişti.

Ocak sonu çıkacakmış Super modelleri.
TR'ye gelişi belki bir tık zaman alır.
O zamana kadar şu an satacağım 3070 ekran kartının fiyatı iyice düşer.
Dolar da artarsa bir şekilde, belki niye almadım derim.

Sesli düşündüm. İtiraz gibi değil. Mantıklıysa onay bekliyorum :D
Sadece 2k dusunuyorsaniz belki olabilir. Ama 4k performans verebilecek bir kartin sirf VRAM i yuzunden 2k da kullaniliyor olmasi bana gore israf. 4070 ti super kesinlikle 4k oynatabilecek cunku. Dedigim gibi yerinizde olsam beklerdim

Sadece 2K dusunuyorsaniz belki olabilir. Ama 4K performans verebilecek bir kartin sirf VRAM'i yuzunden 2K da kullaniliyor olmasi bana gore israf. 4070 Ti super kesinlikle 4K oynatabilecek cunku. Dedigim gibi yerinizde olsam beklerdim

2K düşünüyorum. Monitörü yeni almıştım. Bir daha bütçe ayıramam.
Amazon'daki 4070 Ti OC olanı aldım 🥺

4070 Super de ki yaşanan mağduriyet 4070 Ti super de yaşanmadı. 4070 Ti 32000 lira, 4070 Ti super de 35000 liraydı. Yakın fiyata ekstra performansı niye olmasın. Fiyatına göre en mantıklı ve iyi ekran kartı. Keşke bekleseymişsiniz.

Son düzenleme:
4070 Super de ki yaşanan mağduriyet 4070 Ti super de yaşanmadı. 4070 Ti 35000 lira, 4070 Ti super de 35000 liraydı. Aynı fiyata ekstra performansı niye olmasın. Fiyatına göre en mantıklı ve iyi ekran kartı.
Yaşandı maalesef. 29K'ya 4070 Ti buldum şu anda.

Yaşandı maalesef. 29K'ya 4070 Ti buldum şu anda.

Ben sadece TUF üzerinden örnek verdiğim için sıkıntı olmuş sanırım. Eğer ki TUF modeline bakarsanız kendisi iki ekran kartında da 35000 lira(Gaming gen TR de)ama düşündümde 1-2 güne kalmaz oda zamlanacak. Bari bu güzelim ekran kartına yapmasalardı.

Ben sadece TUF üzerinden örnek verdiğim için sıkıntı olmuş sanırım. Eğer ki TUF modeline bakarsanız kendisi iki ekran kartında da 35000 lira(Gaming gen TR de)ama düşündümde 1-2 güne kalmaz oda zamlanacak. Bari bu güzelim ekran kartına yapmasalardı.
Keşke. Türkiye normal değil, daha güçlü kart o zaman yurtdışında ne kadar aynı olsa da daha fazla fiyat yapıştıralım diyorlar, nasıl olsa alacağız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı