Daha fazla
Şahsen Superb Bassat'tan daha yakışıklı araba. Bassat Avrupa'nın aile arabası ama Türkiye'de en az 500 bin lira.SuperB varken Passat almak. 1.5 TSI prestige SuperB modeline baktım 450.000₺ civarı bu paraya en mantıklı sıfır SuperB olabilir mi? VAG araçları hiç sevmem ama SuperB mantıklı gibi. Arka koltuk baldır desteği bile var. Elektrikli ve hafızalı koltuklar. Sizce SuperB varken Passat alınır mı?
Kendim için sormuyorum. Zaten ben bizim canavardan memnunum.
Kaç yıllık kasa bayar bu sahibini.Bence aşağıdaki varken ikisi de alınmaz.
Ama illa ikisi arasından seçim yapmak zorunda isek SuperB.Volvo S60 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Volvo S60 fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
3 yıllık. Ayrıca 3 yıllık Volvo'nun bayacağını zannetmiyorum.Kaç yıllık kasa bayar bu sahibini.
Bence de.3 yıllık. Ayrıca 3 yıllık Volvo'nun bayacağını zannetmiyorum.
Hocam beni 20 yıllık Toros baymıyor 3 yıllık Volvo neden baysınKaç yıllık kasa bayar bu sahibini.
Kasa rahat 8 yıllık.3 yıllık. Ayrıca 3 yıllık Volvo'nun bayacağını zannetmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.