Superbox 500 GB yeterli mi?

EROLL47

Femtopat
Daha fazla  
Elimde Superbox modem var 500 GB kota yükleyeceğim. Memlekete tatile geldim 1 ay yalnız kullanacağım. YouTube, Instagram falan izleyeceğim oyun falan da yok. Arada sırada bir şey indirebilirim o kadar. Acaba yeter mi 1 ay?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yemez diye biliyorum ama çok düşük ihtimal yersede 500GB sizlere yeter gönlünüz rahat olsun.

İnşallah. Bir sorum daha olacak binada fiber altyapı var Superbox 500 GB 1700 TL. Türk Telekom fiber internet sınırsız 480 TL aylık. Türk Telekom fiber interneti alsam 1 ay sonra iptal etme şansım var mı?

İnşallah. Bir sorum daha olacak binada fiber altyapı var Superbox 500 GB 1700 TL. Türk Telekom fiber internet sınırsız 480 TL aylık. Türk Telekom fiber interneti alsam 1 ay sonra iptal etme şansım var mı?
Taahhüt var Türktelekomda böyle birşey mümkün değil. Turknet bakabilirsiniz. 500₺ 1000MBPs destekliyorsa alt yapı o kadar alırsınız, 35 destekliyorsa 35 sabit fiyat taahhüt yok. Memnuniyet olarak da şöyle söyleyeyim 7 ay kullandım sorunsuz harika idi tam buldum buradan şaşmam 7. Ayın sonunda pat modem ip almamaya başladı bir sürü işlem yapıldı internet kutusu falan yinede fayda etmedi ama işlem yapılıyor o gün gecesinde kullanıyor sabah gitmesin diye dua ettiğimi bilirim. Arıyoruz yeni ekipler minimum 3 gün sonra geliyordu en son Turktelekom geçtim memnuniyet olarak böyle söyleyeyim size kalmış ama bence göz atın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı