Superbox alınır mı?

Eren152

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 6600H RTX 3050
Meslek
Yazılım Geliştirici
VDSL kullanicisiydim bölgemde altyapi kablolari çalındı 1.5 aydir internet yok. Türk Telekom tamir etmeyeceklerini fibere geçeceklerini söyledi fakat calişan yok internetsiz işlerimi yapamadığım için Superbox almayi düşünüyorum. 250GB olan paketi almaya değer mi arada sirada Valorant oynuyorum oynanır mi Superbox ile? Teşekkürler.

VDSL kullanicisiydim bölgemde altyapi kablolari çalındı 1.5 aydir internet yok. Türk Telekom tamir etmeyeceklerini fibere geçeceklerini söyledi fakat calişan yok internetsiz işlerimi yapamadığım için Superbox almayi düşünüyorum. 250GB olan paketi almaya değer mi arada sirada Valorant oynuyorum oynanır mi Superbox ile? Teşekkürler.
Iyi cektiginde iyi, kotu cektiginde berbat oluyor. Oyunlarda ping sorunu yapiyor kafasina gore. Bazen 50MBPS bazen 5MBPS veriyor. Hic stabil degil yani. Magnet daha iyi bir alternatif.

Hocam sakın almayın aldığım güne lanet olsun YouTube bile açmiyor oyunlarda ping tavan yapıyor çekim gücü sürekli değişiyor verilen paraya yazık

Bir süre kullandım lanet ettim. 4.5G iyi çekiyorsa telefona internet paketi alın ve telefonu modeme çevirin çok daha mantıklı. Bilgisayara da telefonu kablo ile bağlayıp internet aktarırsınız pingi en aza çekmiş olursunuz.

Superbox fikri de yattı. Hiçbir çözüm bulamadim arizayida tamir etmiyorlar ne yapacağim bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı