Superbox çekım hızı çok düşük

Daha fazla  
Şimdi ben Superbox aldım 10 MB internet fakat internettim hiçbir cihazda açık olmamasına rağmen sadece 2 MB hızında çekiyor. Kaç kez aradım bu böyle dediler iade etmek istediğimde 1800 TL istiyorlar. Pişmanım internetti hızlandırmak veya daha iyi hale getirmek için ne yapmalıyım?

Şimdi ben Superbox aldım 10 MB internet fakat internettim hiçbir cihazda açık olmamasına rağmen sadece 2 MB hızında çekiyor. Kaç kez aradım bu böyle dediler iade etmek istediğimde 1800 TL istiyorlar. Pişmanım internetti hızlandırmak veya daha iyi hale getirmek için ne yapmalıyım?

Cihaz ile bulundugun konumda gez en iyi nerede çekiyorsa en fazla çubugu nerede görüyorsa cihazı oraya konumlandır. Superbox almadan önce yapmanız gereken Turkcell bir hat ile test etmeniz gerekiyordu çekim gücünü.

Modem üzerinden bağlantı seçeneğini 3g olarak değiştir. 3gde hızın yinde düştüğünü hissedersen 4g'ye geri getir. Böyle bir döngüde devam edeceksin taahhüt bitene kadar. En azından ben öyle atlattım o laneti

Onu nasıl yapıcağım ben anlamam o kadar fazla hani bir oyun 1 MB hızında inmesi yeter bana.[/QUOTE]
Modem üzerinden bağlantı seçeneğini 3G olarak değiştir. 3G'de hızın yinde düştüğünü hissedersen 4G'ye geri getir. Böyle bir döngüde devam edeceksin taahhüt bitene kadar. En azından ben öyle atlattım o laneti.

Onu nasıl yapacagım ben pek anlamam hani sorun cıkarmasın 1MB hızında insin yeter.

Onu nasıl yapıcağım ben anlamam o kadar fazla hani bir oyun 1 MB hızında inmesi yeter bana.

Onu nasıl yapacagım ben pek anlamam hani sorun cıkarmasın 1MB hızında insin yeter.
[/QUOTE]
Modem arayüzüne girip ağ ayarlarından değiştireceksin.

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    34,3 KB · Görüntüleme: 41
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı