Superbox iptal edilebilir mi?

Yer
Hatay/Antakya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 LAPTOP GPU i7-13650HX CPU 16GB 4800MHZ DDR5 RAM 512GB NVMe M.2 SSD
Selam hafta sonumu zehir eden Superbox'ımı iptal etmek istiyorum. Sorunum şu cihaz keyfi estiğinde 3 4 dk çalışıyor ardından kendini kapatıyor ve Power tuşu yanıp yanıp sönüyor cuma günü aldım ve bu şekilde hafta sonu hep gitti. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise lokasyondan ötürü arıza talebi yapılmadığını söylediler. 5 kez 30 dk müşteri hizmetleri ile konuştum ve hiçbiri yapamadı. Şimdi ben bu Superbox'ı iptal etmek istiyorum ve nedeni de şu başvuruyu arayıp aldılar ve girilen adres bizim adresimiz değil bu yüzden arıza talebide açılmıyor bu nedenle iptal etme hakkımız var mı? Belirteyim cihazın başvurusu yapılırken taahhüt olayı da sorulmamış.

Dosya Ekleri

• 1702847292058.jpg
    1702847292058.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 111
Selam hafta sonumu zehir eden Superbox'ımı iptal etmek istiyorum. Sorunum şu cihaz keyfi estiğinde 3 4 dk çalışıyor ardından kendini kapatıyor ve Power tuşu yanıp yanıp sönüyor cuma günü aldım ve bu şekilde hafta sonu hep gitti. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise lokasyondan ötürü arıza talebi yapılmadığını söylediler. 5 kez 30 dk müşteri hizmetleri ile konuştum ve hiçbiri yapamadı. Şimdi ben bu Superbox'ı iptal etmek istiyorum ve nedeni de şu başvuruyu arayıp aldılar ve girilen adres bizim adresimiz değil bu yüzden arıza talebide açılmıyor bu nedenle iptal etme hakkımız var mı? Belirteyim cihazın başvurusu yapılırken taahhüt olayı da sorulmamış.
İptal etmek istediğinizi belirtin, cayma bedeli vb. Size söyleyeceklerdir. Fakat düz iptal demeyin sorun ile beraber yaşadığınızı ve bu sorununu mide bulandırıcı olduğunu belirterek söyleyin.

Sorun süperboxtaysa eğer cezasız cayma yapabilirsin.

Bu yasal olarak var mı hocam? Çektiğim çileyi bir bilseniz.

İptal etmek istediğinizi belirtin, cayma bedeli vb. size söyleyeceklerdir. Fakat düz iptal demeyin sorun ile beraber yaşadığınızı ve bu sorununu mide bulandırıcı olduğunu belirterek söyleyin.

Sorundan dolayı cayma bedeli gene ödenir mi?

Bir telefonda varsa 2. SIM yerine takın mobil veriyi 2. sime ayarlayıp, erişim noktasını açın kullanın hocam. Superbox ile uğraşılmaz.

Bir telefonda varsa 2. SIM yerine takın mobil veriyi 2. sime ayarlayıp, erişim noktasını açın kullanın hocam. Superbox ile uğraşılmaz.

Hocam olay o değil yapılır ama Superbox çekiyor sadece. Yani mobil veride internet performans vermiyor.

Superbox'ta aynı şeyi yapmıyor mu? Ne değişik iş ya...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı