Superbox İptal Etme

cyaezz

Decapat
Önceki Superonline 8 Mbps aboneliğimi iptal ederek babama 10 Mbps Superbox vermişler (bir kere kazık attılar zaten daha niye alıyor ise.) İnternet geleli 2 gün oldu ve iptal ettirmek istiyorum. Ne yapmam lazım? Allah için yardım edin bıktırdı bu Turkcell.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Superonline abone olacaktım, kötü mü? Online oyunlar için iyi diyorlardı.

Bende Superonline abone olacaktım, kötü mü? Online oyunlar için iyi diyorlardı.
hocam bulaşma bence. kablolu internete dönmeye çalışıcam iptal ettirebilirsem o kadar fatura odemek istemiyorum. gelip inceleme yapacaklar hala iptal etmezlerse tüketici haklarına gidicem dava felan ne gerekiyorsa. allahından bulsunlar rezalet bir sistem kurup gittiler benim evime

Superonline iyi ama bu Superbox olayı milleti çıldırtıyor.
Tek avantajı taşınabilir olması.
hocam sana şu kadar söylim yıllardır vodafone ve tt internetinden çektiklerimiz malum superbox bana bunları unuttu şuan tt deseki tüm bedeli ödeyelim bizle 5 yıl sözleşme imzala hemen kabul ederim
15 gün içinde sizden 1₺ bile talep edemeden cayma hakkınız var, Tüketici Hakem Heyetine başvurun.
evet öyle yapıcam 3. gün bugün kendilerine ilettim ekip gelecek inceleme yapacak dedi 1 hafta daha beklicem haftaya pazartesi hakem heyetine gidicem direk
15 gün içinde sizden 1₺ bile talep edemeden cayma hakkınız var, Tüketici Hakem Heyetine başvurun.
hocam merhaba hakem heyetine başvurmak istiyorum ama biraz karışık sanırım bu internet için. ne yapmam gerekiyor biraz yardımcı olur musun?

Son düzenleme:
btk.png

Sorununuza cevap olduğunu düşünüyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı