Superbox modemi başka hat ile kullanabilir miyim?

Konuyu hortlatacağım ama yeni superbox tarifleri uçuk fiyatlarda. Geçen sene sınırsız 15mbps paketi vardı, onu kullanıyoruz hala ama 3-4 ay sonra taahhüt yenilenecek sanırsam. Yenilendiğinde kotalı (en fazla 2TB), 4,5G paketine geçeceğiz sanırsam ama onun fiyatı da 4k.

Bu sebeple farklı bir gsm firmasının sim kartını cihaza takmayı düşünüyorum. Böyle yapsam çalışır mı? Cihaz da şu:
1731279890587.png

Konuyu hortlatacağım ama yeni Superbox tarifleri uçuk fiyatlarda. Geçen sene sınırsız 15Mbps paketi vardı, onu kullanıyoruz hala ama 3-4 ay sonra taahhüt yenilenecek sanırsam. Yenilendiğinde kotalı (en fazla 2TB), 4, 5G paketine geçeceğiz sanırsam ama onun fiyatı da 4K.

Bu sebeple farklı bir GSM firmasının SIM kartını cihaza takmayı düşünüyorum. Böyle yapsam çalışır mı? Cihaz da şu: Eki Görüntüle 2349258

Kendi Turkcell telefon hattımı taktım çalıştı, fiyat olarak hesaplamasını yapmak lazım tabii. İki katından fazla fiyat istedikleri için ben de iptal ettirmiştim.

Konuyu hortlatacağım ama yeni superbox tarifleri uçuk fiyatlarda. Geçen sene sınırsız 15mbps paketi vardı, onu kullanıyoruz hala ama 3-4 ay sonra taahhüt yenilenecek sanırsam. Yenilendiğinde kotalı (en fazla 2TB), 4,5G paketine geçeceğiz sanırsam ama onun fiyatı da 4k.

Bu sebeple farklı bir gsm firmasının sim kartını cihaza takmayı düşünüyorum. Böyle yapsam çalışır mı? Cihaz da şu: Eki Görüntüle 2349258
Bende de bu cihazdan var, pin kodu olmayan türk telekom hattı taktım fakat çalıştıramadım. Çalıştırabilen var mı? İnternet ışığı kırmızı yanıyor. Çekim göstergesi hiç yanmıyor.

SuperBOX 1 yıl kullanıyorum. Türk Telekom'a SIM kartı taktım ile çekiyor ama ücretli nedenle almıştır. Yani tarifem vardı. 1 GB kullanımı ücretli ₺15 gibi

Süperbox kontratim bitti cihaz boşa düştü
Turkcelden 200 GB data hattı aldım ve Süperboxa taktım kamera sistemim var kameralara bağladım
Şöyle bir sorun yaşıyorum
Kameraları telefonumdan izlemek istediğimde mobil veri açık ise kameralari izleyemiyorum
Fakat telefonum herhangi bir wi-fi ağına bağlı ise izleyebiliyorum
Telefonumdan mobil veri ile kullandığım zamanlarda kameralara erişim saglayamıyorum
Bilgisi sahibi olan varsa yardımcı olabilirmi

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı