Superbox Yeni Paketler

Satın almadan önce 2 kere düşünün, özellikle 99₺ olan yani 10 Mbps paket tam soygun paketi olmuş.

1. Zira sözleşmede 4'den fazla cihaz ile kullanılırsa ek ücret çıkacağı yazıyor.
  2. 2 farklı konum dışına çıkarsanız gene ek ücret çıkacağı yazıyor.
  3. 10 Mbps paketinde "1000GB indirme ve 500GB yükleme " sınırı var.
  4. Bahsi geçen ek ücretleri öğrenmek adına MH'yi aradım ve henüz bir fiyat olmadığını yakın zamanda belirleneceğini söyledi.
  5. Diyelim 4'den fazla cihaz bağlamak adına gereken ücreti ödediniz buna rağmen 32'den fazla cihaz ile kullanamıyorsunuz. Özellikle dükkan, işlettiğim kafem için alırım diyenler 2-3 tane alması lazım.
  6. Router ile kullanmak yasak. Büyük ihtimal tek bir cihaz olarak gördüğü içindir.
10Mbps paketi almak için başvurdum ve sözleşmeyi görünce geri vazgeçtim. Sizlere tavsiyem ister 10 ister 20 Mbps paketi olsun satın almadan Turkcell şubesine giderek sözleşmeye göz atmanız olur.
Benim gibi ADSL mahkumları arkadaşlar simetrik hizmet alacağım diye ay sonu olması gerekenden fazla fatura miktarı ile karşılaşabilirsiniz.

Satın almadan önce 2 kere düşünün, özellikle 99₺ olan yani 10 Mbps paket tam soygun paketi olmuş.

1. Zira sözleşmede 4'den fazla cihaz ile kullanılırsa ek ücret çıkacağı yazıyor.
  2. 2 farklı konum dışına çıkarsanız gene ek ücret çıkacağı yazıyor.
  3. 10 Mbps paketinde "1000GB indirme ve 500GB yükleme " sınırı var.
  4. Bahsi geçen ek ücretleri öğrenmek adına MH'yi aradım ve henüz bir fiyat olmadığını yakın zamanda belirleneceğini söyledi.
  5. Diyelim 4'den fazla cihaz bağlamak adına gereken ücreti ödediniz buna rağmen 32'den fazla cihaz ile kullanamıyorsunuz. Özellikle dükkan, işlettiğim kafem için alırım diyenler 2-3 tane alması lazım.
  6. Router ile kullanmak yasak. Büyük ihtimal tek bir cihaz olarak gördüğü içindir.
10Mbps paketi almak için başvurdum ve sözleşmeyi görünce geri vazgeçtim. Sizlere tavsiyem ister 10 ister 20 Mbps paketi olsun satın almadan Turkcell şubesine giderek sözleşmeye göz atmanız olur.
Benim gibi ADSL mahkumları arkadaşlar simetrik hizmet alacağım diye ay sonu olması gerekenden fazla fatura miktarı ile karşılaşabilirsiniz.
Hocam altyapı sıkıntısı çeken ya da sıradan bir internet kullanıcısı için bence çok ideal bir paket. Turk telekom'un Adsl paketleri bile 80 TL iken 100 TL'ye stabil internet bence nimet. En azından Turk Telekom'dan kurtulur insanlar.

Hocam altyapı sıkıntısı çeken ya da sıradan bir internet kullanıcısı için bence çok ideal bir paket. Turk telekom'un Adsl paketleri bile 80 TL iken 100 TL'ye stabil internet bence nimet. En azından Turk Telekom'dan kurtulur insanlar.

Superbox TT'nin elinde yer alan ADSL müşterlerinden tabiri caizse çalmış durumda. Bunun nedeni dediğiniz gibi altyapı sıkıntısı çeken( port sorunu, düşük hız, ping, paket kaybı ve bir türlü gelmeyen fiber) kişiler için 10/10 simetrik bağlantı nimet gibi gelecektir.

4 cihaz durumu olmasa satın almak istiyordum fakat 4 cihazdan sonra aşım ücretini öğrenemedim. MH bile bilmiyor.

TT'de belirttiğiniz gibi 8 Mbps paket 80₺ olması lazım, 20₺ fazla veririm en azından indirme ve yükleme simetrik olur. Cam gibi görüntü ile yayın yaparım.

Şimdi hız testi yaptım 23/ 5 çıktı. Upload'u düşürdüler mi acaba ya da telefon falan yedekleme yapıyor olabilir.
Superbox TT'nin elinde yer alan ADSL müşterlerinden tabiri caizse çalmış durumda. Bunun nedeni dediğiniz gibi altyapı sıkıntısı çeken( port sorunu, düşük hız, ping, paket kaybı ve bir türlü gelmeyen fiber) kişiler için 10/10 simetrik bağlantı nimet gibi gelecektir.

4 cihaz durumu olmasa satın almak istiyordum fakat 4 cihazdan sonra aşım ücretini öğrenemedim. MH bile bilmiyor.

TT'de belirttiğiniz gibi 8 Mbps paket 80₺ olması lazım, 20₺ fazla veririm en azından indirme ve yükleme simetrik olur. Cam gibi görüntü ile yayın yaparım.
Aynı anda diyor ama ben pek sanmıyorum onun için ekstra ücret yansıtacaklarını. En iyisi müşteri hizmetlerini arayıp sormak. TT'in 80 TL'lik ADSL interneti ile HD video bile izlenmiyor :)

5G'de bu hizmet rakipsiz olacak zamanla başka firmalar da girer bence bu işe. Turkcell akıllıca bir adım attı.
Yine değiştirmişler. Çok ilginç gerçekten. Gece 10 Mps Upload hızım vardı.
  • Superbox 20MBPS İnternet Paketi için indirme üst limit hızı 20 Mbps, yükleme(upload) üst limit hızı 5 Mbps'dir.

Dosya Ekleri

• wifi2.JPG
    wifi2.JPG
    28,1 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:
İnsanlar yükleme hızı için Superbox alıyorken iken Turkcell'in bunu 10'dan 5 Mbps'e kadar düşürmesi kendi topuğuna sıkmak olur. Sırf 10 Mbps upload için alan vardı.

Bir tanıdık fotoğraf, video yedeklemek için kullanıyordu, bu arkadaşım şimdi hakkını aramak için Tüketici Hakem Heyetine başvurdu, başta 10 iken sonradan 5 olması sözleşmede yer almadığını belirtti. Bakalım sonucu ne olacak.

10 Mbps sınırsız paketi 159 TL'ye kullanıyordum, güncellenmiş. Test sonucunda download 20 Mbps upload 10 Mbps olarak gözüküyor. Upload 5'e düşmemiş.

10 Mbps sınırsız paketi 159 TL'ye kullanıyordum, güncellenmiş. Test sonucunda download 20 Mbps upload 10 Mbps olarak gözüküyor. Upload 5'e düşmemiş.
Hocam resmi sitesinde 20/5 yazıyor. Akşam 20/10 hız alıyordum ama şu an 20/5. Umarım düşürmekten vazgeçmişlerdir, sürekli bir şeyler değişiyor 2-3 gündür.
Eve geçince test edeceğim. 20/10 olarak devam ederse çok iyi.

Değişmiş sanırım çok tepki gelince yazıyı güncellemişler:
Superbox Müşterilerimize Özel Ramazan Müjdesi! 17.05.2018 tarihinden itibaren tüm Superbox 10 MBPS İnternet paketindeki müşterilerimizin hızlarını 2 Kat arttırarak 20 MBPS'ye çıkardık! Bu fayda müşterilerimizin kontrat süreleri boyunca devam edecektir.

Eski hali:
  • Superbox 20MBPS İnternet Paketi için indirme üst limit hızı 20 Mbps, yükleme(upload) üst limit hızı 5 Mbps'dir.
Tekrardan 20/10 oldu bilginize.

Dosya Ekleri

• wifi3.JPG
    wifi3.JPG
    31,6 KB · Görüntüleme: 108
Son düzenleme:
4 cihazdan fazla bağlarsak niye ek ücret ödüyoruz ki?

1 tanesi PC desek zaten diğer herkes telefon ile gireceği için, çok saçma bir ürünmüş 🤠

1000 GB indirme yine idare eder gibi🤔
Son bilgilere göre ek ücret yokmuş ama modeme aynı anda 4'ten fazla cihaz bağlanamıyormuş. 20 MPS ve üstü paketlerde bu sayı 32.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı