Superlight 2 alınır mı?

Bütçe
5500
Hocam eğer bütçe sıkıntısıda yoksa istediğinizi alın bence kroniği vs olmadığı sürece. Hangisinde içiniz rahat ederse onu alın sonuçta 1000tl lik mause değil bunlar.

Gereksiz pahalı evet mcusu diğer özellikleri aynı olsa bile daha ucuza satılıyor lamzu gibi mouseler.
Hocam ucuz diye alacağınız mause da bir problem çıksa wraith e kullanıcı hatası diyip geri gönderse ne yapacaksınız?

Hocam Superlight fiyatını hak etmiyor sadece bu kadar daha tartışamaya gerek var mı?

Tartışma yok arkadaş daha iyi dediği için sordum bende ona göre seçiceğim dediği ürün özellik bakımından iyiyse neden tercih etmiyeyimki.

Gereksiz pahalı evet mcusu diğer özellikleri aynı olsa bile daha ucuza satılıyor Lamzu gibi mouseler.

Aralarında özellik olarak fark var baktım.fakat 1k daha verip özellik ve marka bakımından logitech tercih edeceğim teşekkürler

Tartışma yok arkadaş daha iyi dediği için sordum bende ona göre seçiceğim dediği ürün özellik bakımından iyiyse neden tercih etmiyeyimki.

Gayettende mükemmel bir ürün Lamzu maya ancak para sıkıntınız yoksa Superlight alın geçin

ATK A9 Ultra alabilir bana kalırsa daha mantıklı.

Pro arenada da Lamzu kullanan var. Artık Razer ve Logitech eski Pro arena oranlarını kaybediyorlar. En son turnuvalara bakarsan Vaxee - Pulsar - Lamzu bu markaları kullanan E-sporcular da çıkmaya başladı yavaş yavaş.
Yanlış bir bilgi, sadece yüzde 1 düştü cs de valaornata ise 7 10 mu ne hala resmen yarisini kontrol ediyorlar , piyasanin hatta piyasa bu kadar kizismizken aşırı büyük bir başarı.

Şu özellikleri geçen ve fiyatı 5500'ü geçmeyen ürün varsa atabilirsiniz teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_1409.jpeg
    IMG_1409.jpeg
    38,9 KB · Görüntüleme: 18

Technopat Haberler

Geri
Yukarı