Superoline HG8245x6-10 Bufferbloat değeri nasıl iyileştirilir?

Losquar

Hectopat
Katılım
25 Haziran 2020
Mesajlar
164
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Modem: HG8245x6-10
ISS: Superonline.

Merhaba arkadaşlar, fiber bir internet kullanıyorum fakat yine de gecikme değerleri bana fazla geldi. Bunları nasıl daha iyi hale getirebilirim?

Ekran görüntüsü 2022-08-07 183755.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Değiştiremezsin. Senlik bir durum değil. Bende Superonline 1000 kullanıyorum ve aynı modem var. Bende de iyi değil. kafaya takacak, sorun edecek bir şey değil.
Ekran Görüntüsü (31).png


Bak yine aynı. Bu nedenle kafaya takacak bir durum değil. Sizlik ve benlik bir durum değil. Süperonline kaynaklı.
Ekran Görüntüsü (32).png
 
Son düzenleme:
Modem: HG8245x6-10
ISS: Superonline.

Merhaba arkadaşlar, fiber bir internet kullanıyorum fakat yine de gecikme değerleri bana fazla geldi. Bunları nasıl daha iyi hale getirebilirim?

Eki Görüntüle 1477664

QoS ayarı yapıp düzeltebilirsiniz.

Bak yine aynı. Bu nedenle kafaya takacak bir durum değil. Sizlik ve benlik bir durum değil. Superonline kaynaklı.

Download +22 ms katmasa a+ alacaksınız. QoS ayarı ile düzeltilebilir.
 
Bazen A+ oluyor ama ünlem işatetli olan kısımlar yine oluyor. Bu Superonline kaynaklı bir durum maalesef. Yurtdışı çıkışları berbat.

Evet bu modemde Qos ayarı yok Kullanıcı adı ve şifre olmadan hiç bir şekilde başka bir modem kullanamıyorsun ve bu Kullanıcı adı ve şifreyi Turkcell hiç bir şekilde vermiyor. Anlayacağın bu şekilde kullanacaksınız.
 
Bazen A+ oluyor ama ünlem işatetli olan kısımlar yine oluyor. Bu Superonline kaynaklı bir durum maalesef. Yurt dışı çıkışları berbat.

Evet bu modemde QoS ayarı yok Kullanıcı adı ve şifre olmadan hiçbir şekilde başka bir modem kullanamıyorsun ve bu Kullanıcı adı ve şifreyi Turkcell hiçbir şekilde vermiyor. Anlayacağın bu şekilde kullanacaksınız.
Tamamdır hocam teşekkürler.
 
Kanka QoS ayari yok o modemde + adam 1000 Mbps kullanıyorum deyip 500-600 Mbps hiz almasina ragmen +20 ms goruyor kanka samaronline pismanliktir.
Superonline pişmanlıktır mı dedin. 🤣 Daha nasıl olacak. Fişek gibi internet. Önceki testlerde altyapı yeniydi. Şimdi altyapı oturdu, ayarlar yapıldı ve eleştirdiğin, pişmanlıktır dediğin Superonline. Senin internetin kötü.

Ekran Görüntüsü (1471).png
 
Superonline pişmanlıktır mı dedin. 🤣 daha nasıl olacak. Fişek gibi internet. Önceki testlerde altyapı yeniydi. Şimdi altyapı oturdu, ayarlar yapıldı ve eleştirdiğin, pişmanlıktır dediğin Superonline. Senin internetin kötü.

Eki Görüntüle 1626500

Steam'de indirme testi yapar mısın veya Epic Games Speedtest gibi hiz testi siteleri hariç bir indirme yapar misin?
 

Geri
Yukarı