Superonline 1000 Mbps internet taahhütünde 5 TB indirme maddesi var

Yanlış anlamayın ama metropol şehirlerde dahi her yerde yoklar, şu durumda diğer -nispeten- küçük şehirler Turksat'ın hiç de umurumda değildir.
Bu listedeki Edirne, Bolu, Erzurum, Erzincan, Karaman, Yalova, Zonguldak çok şanslı iller. Tabi bu illerde de her yerde yok.

Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bolu, Bursa, Denizli, Edirne, Eskişehir, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Karaman, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Samsun, Tekirdağ, Yalova, Zonguldak olmak üzere 24 şehirde Kablo TV ve Uydunet hizmeti verilmektedir.
 
@Disty Eğer doğru anladıysam Kablonet bu kampanyada dediğiniz fiyattan DOCSIS ile 1 Gbps veriyor. (?)
100 Mbps üstü paketler sadece GPON altyapı ile veriliyor.

Kablonet'i Erzincan'da DOCSIS ile kullanmıştım, güzel firmaydı.

Konya'da da yeni evde 1000 Mbps GPON altyapı gözüküyor. Seneye taşınınca bunu da deneriz artık.

Siteden sorgulatabilirsiniz. DOCSIS ise 100 Mbps fiber, GPON ise 1000 Mbps fiber diyor. Türk Telekom VDSL ise VDSL diyor.

Screenshot_20220702-111539_Firefox~2.png
 
Ben Superonline 1000Mbps kullanıyorum. Bugün taahütnamedeki belirtmiş oldukları 5TB download limitini tek başıma tek bilgisayardan geçeceğim. Bakalım sonucu ne olacak? Sizleri de bilgilendiririm. 😂 😂 5TB limiti bitirdiğime dair foto da atacağım 😂 😂 😂

Evet. Az önce Turkcell'den aradılar. Hattınızda yoğun bir veri alış verişi var dediler. Ben de evet doğrudur dedim. Taahhütnamede belirtmiş olduğunuz aylık 5TB indirme kotasını tek cihazdan sadece ben kullanarak bitirmeye çalışıyorum. 5TB Kota bitip, geçtikten sonra sözleşmeyi feshedebilir, sizin nezdinizde gereken hukuksal işlemleri başlatabilirsiniz, Superonline görevlisi de gelir modemi teslim alır dedim. Çok şükür kimseye internet sattığımız da, pazarladığımız da yok, haram ile işim olmaz dedim. Bu fotoğrafı da kendilerine gönderdim. Şu anda full download yapıyor. Vuruyorum kırbacı. 😂
IMG-3935.jpg
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı