Superonline ADSL Rezaleti

FurkannC

Kilopat
Katılım
5 Şubat 2016
Mesajlar
4.154
Makaleler
3
Çözümler
40
1 yıldır Superonline ADSL kullanıyorum. Kullandığım paket 16 Mbps 100GB AKK 80TL. İlk 3 ay hızım AKK dolsa da dolmasa da 14 Mbps idi.

Yaklaşık 1.5 MB ile indirme yapabiliyordum. Sonra hızım AKK dolsa da dolmasa da 5 Mbps oldu. Son 4 aydır sürekli internetim kesiliyordu. Çok şükür her gün arıza kaydı açtırarak bu sorundan kurtuldum.

Şimdi de hızım en yüksek 3 Mbps oluyor. 400 KB/s ile indirme yapabiliyorum.

Bu rezillikten nasıl kurtulabilirim? Tüketici haklarına şikayet edeceğim fakat babamın üzerine olduğu için edemiyorum. Superonline.net üzerinden, telefon ile 0532 532 0000 numarayı arayarak hız & bağlantı iyileştirme işlemlerini yapıyorum ama hiçbir işe yaramıyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum tamamen ilgisiz insanlar çıkıyor karşıma. Ve bugün 30 Ağustos, müşteri hizmetlerini arasam ulaşabilir miyim?
 
Son düzenleme:
AKK dolduruyorsundur. Devamlı araman gerekmez bir kere doğru düzgün arayıp durumu iletirsen yardım ederler devamlı ararsan hızını düşürürler kontrol için ve unuturlarsa yükseltmeden öyle kalırsın.
16MB 100GB AKK yetmez. 14/15gün iyi kullanırsın sonra hızın 5'e düşmesi normal sözleşmende bu var zaten.
 
AKK dolduruyorsundur. Devamlı araman gerekmez bir kere doğru düzgün arayıp durumu iletirsen yardım ederler devamlı ararsan hızını düşürürler kontrol için ve unuturlarsa yükseltmeden öyle kalırsın.
16MB 100GB AKK yetmez. 14/15gün iyi kullanırsın sonra hızın 5'e düşmesi normal sözleşmende bu var zaten.
AKK dolu değil, şuan 30GB AKK var ve hızım 2Mbps.
 
Bende de böyle bir sorun vardı zamanında. Her ayın 16'sında hızım düşüyordu. Üstelik AKK'yı da doldurmuyordum. Şöyle söyleyim internetin wifi bağlantısını kapatıp tatile gitmiştim ayın başından 15'ine kadar kalmıştım. Geldiğimde ertesi gün hızım düştü. Aradığımda AKK'yı aşmışsınız, 300 GB'a yakın indirme yapmışsınız dediler. Bağırıp çağırınca öbür ay hiçbir sorun olmadan kullanmaya devam ettim. Babam cezaevinde olmasa internetimizi değiştiricem de yapamıyorum elim kolum bağlı.
 
Az önce müşteri hizmetlerini aradım. Konuştuğum arkadaş 2 defa modeme güncelleme yaptı ve olan internetimi de kopardı. Şuan internet bağlantım yok şaka gibi.
Güncelleme yap, arıza kaydı bırak. Kısır döngü.
Arıza kaydına da Türk Telekom ekiplerinin gelmesi gerekiyor. Ama gelmiyorlar. 10 tane arıza kaydı bıraktıysam 2 tanesinde geldiler. Rezillik.
 
İnternet bağlantım geldi. Hat değerlerimin kötü olduğu söylendi ki bu bana internetimde kopmalar olduğu zaman da söylendi. Bu yüzden hızımı düşürdüler, düşürmüşler. Dediğim gibi, türk telekom ekipleri gerekli işlemleri yapmıyorlar.
Iç tesisatımda bir sorun yok. Superonline ekipleri kendisi kontrol etti.
Bu arada sürekli internet kesildiği için aradıysan onlar hızını düşürüp sabitliyor internet kesilmesin diye. Arayıp söyleyin eski haline getirin diye getirirler. Bize de öyle olmuştu.

Eski haline getirince internete bağlanmıyor.
 
Emin ol bu sadece Superonline'da yok. Genel olarak internette berbat haldeyiz. Evdeki internetim için 20 tane arıza kaydım 2 tane de teknik servis çağrısı var. En sonunda halloldu şükür takılma olmuyor. Şuan Superonline kullanıyorum normalde 40 download olması gerekiyor ama 10'a falan düştü. Ay bitsin bakalım 40 görecek miyim yine?
 
Son düzenleme:
100 kere diyoruz Superonline Fiber şirketi. ADSL hizmeti iyi değil rezalet.
5 senedir Fiber Net kullanıyorum Turkcell ile.
TV+ diye bir TV kutusu var. Arıza yapıyormuş eski kutuları. Kayıt oluşturduk 2 saat sonra gelip değiştirdiler kutuyu. İnternet ile ilgili sıkıntı mı oldu? Arıyorsun 5 dakika sürüyor en fazla.
Dediklerim Fibernet için geçerli.
ADSL için TurkNet'ten başka çare yok.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı